Paastoa porukassa!
Ruohonjuuren paastokurssi 11.-16.4.2016

Tee kevätpuhdistus ja -kevennys kehossasi  ja paastoa Ruohonjuuren ryhmässä! Viiden päivän mehupaasto on lempeä kokemus, joka lisää hyvinvointiasi ja antaa elinvoimaa kevään koitoksiin.
Mitä hyötyä paastosta on?
Tutkitusti mehupaasto vaikuttaa edullisesti veren rasva-arvoihin. Se antaa suolistobakteereille tilaisuuden uudistua ja tervehtyä. Nestemäisen ravinnon ansiosta suolisto lepää, ja ärsyyntyneet limakalvot saavat tilaisuuden tervehtyä. Ennen muuta mehupaasto kuitenkin toimii elämäntapojen terveellistäjänä. Paaston jälkeen on helppo syödä kevyemmin, liikkua enemmän ja siten pitää myös paino kurissa.

Opens external link in new windowLue vinkkejä paastoon valmistautumisesta tästä
5ef373c866

Paastoa Ruohonjuuren porukassa – yhdessä onnistumme varmasti!

Ruohonjuuren 5 päivän paastokurssi sisältää paasto-ohjeet, Vogelin monipuolisen paastopaketin (arvo 69,90)*, kaksi ryhmätapaamista ja tuotemaistiaisia ja -näytteitä tapaamisten aikana.

Viiden päivän paaston aikana sinua tsemppaa onnistumaan Kampin Ruohonjuuren dipl. ravinto- ja fytoterapeutti Mariel Mettälä.

Ryhmätapaamiset pidetään Ruohonjuuren toimistolla (Salomonkatu 17 B,
Kamppi) ja niiden ajankohdat ovat:
MA 11.4. klo 18-19 ja
PE 15.4. klo 18-19.

Paastokurssin hinta on 99,-  Ilmoittaudu mukaan Kampin Ruohonjuuren kassalle tai infopisteeseen – tai varaa paikkasi kurssille p. 09- 445 465

Kurssille osallistuminen maksetaan ilmoittautuessa. PS: Suosittelemme paastokurssilaisille ruokavalion keventämistä ennen paastokurssin alkua.

Opens external link in new windowLue tästä lisää paastoon valmistautumisesta

* = Vogelin paastopaketin sisältö: 1* Biotta Granaattiomenamehu 0,5 l, 1* Biotta Ananastäysmehu 0,5 l, 1* Biotta Porkkanatäysmehu 0,5 l,  1* Biotta Tomaattitäysmehu 0,5 l, 1* Biotta Daily Veggies Breuss 0,5 l,  1* Molkosan 200 ml, 1* Herbamare Kasvisliemikuutiot 8*9,5 g,  1* Pure Happy Yrttisekoitustee 20 pss / 30 g, 1* Cynara 50 ml, 1* Suoli-
huuhtelupussi