Raision Myllyn Ruohonjuuri nyt entistä pidempään!

Laajensimme aukioloaikojamme asiakkaiden toiveiden tuloksena.

Tervetuloa tekemään fiksuja valintoja:

arkisin: 10 – 21
lauantaisin: 9 – 19
sunnuntaisin: 11 -18

Luomuruokaa, superfoodeja, terveystuotteita ja luonnonkosmetiikkaa – tervetuloa sankoin joukoin hyvänmielen ostoksille!


Raision Ruohonjuuren osoite:
Myllynkatu 1066,
21280 RAISIO

puh. 029 180 1110

 

Raision Ruohonjuuressa Sinua palvelevat:

Veera, Raision Ruohonjuuren myymäläpäällikkö (veera.kallioniemi@ruohonjuuri.fi),
”Puhdistamon suklaanmakuinen riisiproteiini, hyvänmakuinen ja tehokas palautusjuoma. Valmistuu nopeasti Puhdistamon sheikkerissä, joukkoon vaan nestettä. Käytän vaihdellen eri maitoja kuten kookos- ja kauramaitoa, hölskytys, pullo treenikassiin ja menoksi.

Toinen ehdoton suosikkini on Four Sigma Foodsin Cordyceps. Pussillinen tätä sekoitettuna lasilliseen vettä ennen salsatuntia ja tanssi sujuu kuin…tanssi! 🙂
Ei kahta ilman kolmatta. Pakko mainita vielä Puhdistamon MCT-öljy. Aloitan aamut kevyemmällä versiolla voimakahvista, eli riittää kun lorauttaa kahvin joukkoon ruokalusikallisen MCT-öljyä. Energiaa riittää reippaasti yli puolen päivän ja olo on mitä parhain! :)”

Suzan, asiakaspalvelija:
”Olen kosmetologi ja kiinnostuksen kohteeni on luonnonkosmetiikka.
Olen iloinen, pirtsakka asiakaspalvelija.”

Johanna, asiakaspalvelija

”Ruoka olkoon lääkkeesi” kuten Hippokrates totesi aikoinaan. Puhdas ja luonnonmukaisesti tuotettu ruoka on suurin intohimoni. Myös ravintolisät sekä luonnonlääkintä ovat kiehtovia ja tuttuja osa-alueita, joiden parissa voin olla avuksenne. Hyvä olo sisäisesti saa kukoistamaan ulospäin. Hemmottelen makuhermojani milloin milläkin raakasuklaalla, sekä Pukkan teet ovat vieneet kielen mennessään.”

Milla, asiakaspalvelija

”Olen ihastunut Ruohonjuuren kokonaisvaltaiseen ja laajaan valikoimaan. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti superfoodit, ravintolisät sekä ruoka. Olen ammatiltani myös kosmetologi. Lempituotteeni on Dr. Stuart unitee, joka saa minut todella nopeasti unten maille ajatusteni hyrrätessä. Superfoodeista käytän macaa, aamupalalättyjen taikinassa. Macalla saa puhtia päivään ja makua lättyihin!”

Salla, asiakaspalvelija

”Sydäntäni lähellä on luonnonmukainen hiustenhoito. Ruohonjuuresta löytyykin jokaiseen tarpeeseen paljon vaihtoehtoja, hyllyt ovat pullollaan ihanuuksia. Minulta saa vinkit niin itselle sopiviin hiustenhoitotuotteisiin kuin neuvot hiustenkasvatukseen tai muuten vain ylelliseen hiuspohjan ja hiusten hemmotteluun. Myös hiusten kasvua ja terveyttä edistävät vitamiinit ja lisäravinteet ovat intohimoni kohde. Hemmotteluhetket kruunaa tietysti herkkuhyllymme antimet, joista suosikkejani ovat Hamppufarmin hamppu-snackit ja Rapunzelin vegaaninen Nirvana-suklaa! Hiustenhoitopuolella suosikeikseni ovat yltäneet Uniquen tuuheuttava shampoo ja Santen brilliant care -hoitoaine. Nappailemalla lisäksi Puhdistamon MSM+C+Ruusunmarjaa ja Superior Sourcen biotiinia on hiusten kasvu taattu!”

Marianne, asiakaspalvelija

”Hurahdin aikoinaan superfoodeihin, luomuun ja raakaruokaan, josta kiinnostukseni on laajentunut aina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ekologisuuteen ja luonnonkosmetiikkaan asti. Ruohonjuuren valikoimassa on tuotteita kaikista näistä osa-alueista ja lisäksi paljon muuta! Myös hyvä asiakaspalvelu on minulle sydämen asia ja mikäs sen parempaa kuin yhdistää tämä omiin intohimonkohteisiini. Omista suosikeistani mainittakoon mm. ihanan mausteiset Yogi-teet, hiuksia ja päänahkaa hemmottelen Amla-hiusöljyllä, ruusujuuri auttaa jaksamaan arjen kiireessä ja täydellistä naposteltavaa herkkuhetkiin ovat ehdottomasti Foodinin makeat kuivatut mangopalat.”