Raakakakun valmistuspaketit – kiireisen kotileipurin pelastus!

Haluaisitko loihtia raakakakun itse helposti ja nopeasti? Nappaa Ruohonjuuresta mukaasi raakakakun valmistuspaketti - onnistut takuuvarmasti!

Barebake raakakakun valmistuspaketti

Juhlat tai yllätysvieraita tulossa? Tekisikö mieli loihtia pöytään laadukkaampia herkkuja nopeasti ja helposti, valmiiden vehnäpullien tai sokerikakkujen sijaan? Jos aika on kortilla tai raakakakun valmistus itse tuntuu hankalalalta, ei hätää – Ruohonjuuresta löytyvillä Leader Barebake ja Foodin maanmainioilla raakakakun valmistuspaketeilla onnistut takuuvarmasti!

Näillä maanmainioilla tuotteilla loihdit raakakakun kotikeittiössä käden käänteessä ja sen voit koristella oman makusi ja mielikuvituksesi mukaan haluamaksesi vaikkapa tuoreilla marjoilla, hedelmillä, syötävillä kukilla tai raakasuklaalla – vain taivas on rajana!

Leaderin Barebake raakakakun valmistuspaketeista löytyy kahta erilaista versiota: Suklaaunelma suklaisten makujen ystäville ja Marjaunelma raikkaiden marjakakkujen suosijoille. Molemmat ovat huisin helppokäyttöisiä! Ainoa etukäteen muistettava asia on muistaa laittaa pakkauksessa olevat cashew-pähkinät likoamaan 3-4 tunniksi ennen kakun valmistusta.

Kakkujen pohjana käytetään Leaderin suosittuja Barebar -patukoita, jotka tulevat mukana pakkauksessa. Patukat palasiksi ja tehosekoittimeen yhdessä kookosöljyn kanssa, niin pohja on valmis hetkessä! Lisäksi erikseen valmistetaan täyte, joka on myös varsin helppo tehdä – ainekset vain blenderiin sekaisin.

Pakkauksissa tulee mukana kaikki kakun valmistamiseen tarvittava, kookosöljyä myöten. Marjaunelma-kakun osalta kannattaa huomioida, että lisäksi kakkuun tarvitaan pakastemarjoja 200 g. Eri marjoja varioimalla saat loihdittua valintasi mukaan erilaisia kakkuja hieman eri väreillä ja makuvivahteilla.

Halutessasi korkeamman ja näyttävämmän kakun, voit valmistaa kerralla kaksi pakettia ja tehdä tupla-annoksen irtopohjavuokaan.

Barebake raakakakku

Foodin raakakakun valmistuspaketti on toinen  erittäin kätevä ja helppokäyttöinen setti raakakakun valmistukseen kotikeittiössä.  Lopputuloksena on ihanan täyteläinen kinuskikakku. Pakkaus sisältää taateleita, cashew-pähkinöitä, kookosmannaa ja kaksi erilaista jauhesekoitusta – toisen pohjaan ja toisen täytteeseen. Lisäksi mukana tulee ohje kakun tekoon.

Foodin raakakakun valmistuspaketti

Foodin raakakakun valmistuspaketti

Myös Foodinin kakkupaketissa taatelit ja cashewpähkinät on muistettava laittaa liotukseen pari tuntia ennen varsinaiseen kakun tekoon ryhtymistä. Tämän jälkeen kakun loihtiminen onkin helppoa kuin heinänteko! Pohjan ainekset sekoitetaan ensin blenderissä, kaavitaan irtopohjavuoan pohjalle ja sitten täytteen osalta samat vaiheet. Kakku laitetaan pakkaseen noin tunniksi ja sitten jääkaappiin.

Foodin raakakakun valmistuspaketti

Kokeile ihmeessä – ja ihastu itsekin!