Pure Waste -vaatteita nyt Ruohonjuuren verkkokaupasta!

Vastuulliset vaatteet ovat nyt ulottuvillasi! Ruohonjuuri ja Pure Waste avasivat shop-in-shopin verkossa.

ruohonjuuri

Vaatetuotannon vastuullisuus on viime aikoina ollut entistä enemmän esillä. Kuluttajille tuotannon läpinäkyvyys ja ympäristöystävällisyys on entistä tärkeämmässä roolissa, ja vastuullisesti tuotettujen vaatteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti.

Ruohonjuuri sekä kierrätetystä puuvillasta vaatteita valmistava Pure Waste vastaavat nyt yhdessä asiakkaiden toiveisiin avaamalla Ruohonjuuren verkkokauppaan Pure Waste shop in shopin. Elokuun puolivälistä lähtien Ruohonjuuren verkkokaupan kautta on mahdollista tilata Pure Wasten suosituimpia tuotteita: collegepaitoja sekä T-paitoja, jotka on valmistettu kierrätetystä puuvillasta.

Pure Wasten missio on muuttaa tekstiiliteollisuutta. Sen sijaan että uutta raakamateriaalia tuotettaisiin, Pure Waste kierrättää tekstiili- ja vaateteollisuuden ylijäämämateriaalia. Ekologisesti kestävät tuotteet säästävät huomattavan määrän vettä, yksi t-paita jopa 2 700 litraa.

Ruohonjuuri halusi lähteä kokeilemaan shop-in-shop -konseptia yhdessä Pure Wasten kanssa, koska eettisesti ja ekologisesti tuotetut Pure Wasten vaatteet sopivat luontevasti Ruohonjuuren tarjoamaan kokonaisvaltaiseen tuotevalikoimaan.

Shop-in-shop- konseptin myötä Ruohonjuuri tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa myös eettisesti tuotettuja vaatteita helposti verkkokaupan kautta. Shop-in-shop -yhteistyö Pure Wasten kanssa on luonteva aloitus Ruohonjuuren laajentumiselle kokonaisvaltaiseksi ekologisten ja vastuullisten tuotteiden lifestyle-konseptiksi. Tulevaisuudessa shop-in-shop -toimintamallia onkin tarkoitus laajentaa myös muiden eettisten ja ekologisten brändien kanssa.

“Maailma on täynnä aivan ihania, valikoimakriteerimme täyttäviä tuotteita, joita haluaisimme myydä, mutta se ei ennen tätä ole ollut mahdollista. Nyt vain taivas on rajana, kun rakennamme verkkokaupastamme kokonaisvaltaisen ekotavaratalon”,  Ruohonjuuren ostopäällikkö Jussi Aimola iloitsee.

”Oli ilo kuulla Ruohonjuuren aikeista laajentaa kokonaisvaltaisempaan verkkokauppaan. Tämä yhteistyö mahdollistaa meille näkyvyyden tiedostavien kuluttajien keskuudessa, joille tarjoamme ekologisimman vaatevaihtoehdon. Onhan t-paita maailman myydyin vaatekappale”, kertoo Pure Wasten osakas Hannes Bengs.

Ruohonjuuren Pure Waste -shop löytyy osoitteesta: https://www.ruohonjuuri.fi/purewasteshop

Lisätietoa: 

https://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/pure-waste-vaatteita-nyt-ruohonjuuren-verkkokaupasta/
https://www.ruohonjuuri.fi
https://purewastetextiles.com/

Jussi Aimola, ostopäällikkö, Ruohonjuuri Oy p.  +358 44 729 1441, jussi.aimola@ruohonjuuri.fi

Hannes Bengs, osakas, Pure Waste, p. +358 40 739 5811, hannes@purewastetextiles.com