Parhaat joulureseptit Ruohonjuuren tapaan

Luomulaatuiset, hyvää tekevät herkut kasvissyöjänkin joulupöytään, Katso reseptit ja ihastu itsekin!

Parhaat joulureseptit Ruohonjuuren tapaan

Hyvän mielen joulupöytä notkuu kehoa ja mieltä hellivistä jouluherkuista!

Joulupuuro kuuluu edelleen monen jouluperinteisiin. Vegaaninen, gluteeniton riisipuuro on mitä mainioin aloitus jouluaattoaamuun!

Vegaaninen, gluteeniton joulupuuro

Vegaaninen seitankinkku on joulupöydän kunkku ja Ruohonjuuren helpot kasviskinkkureseptit takaavat, että onnistut takuuvarmasti! Helppo ja nopea kiireisen kasvissyöjän joulukinkku valmistuu valmiista Sika säkissä-seitankinkkuaineksesta.

Kasviskinkut joulupöytään

Alkupalapöytään juustotarjottimelle soveltuu maanmainiosti vaikkapa vegaaninen Cicioni cashew-mantelijuusto laadukkaalla tyrnihillolla höystettynä.

Höyryvävä pakuriglögi sekä luomupiparit hemmottelevat kehoa ja mieltä niin joulunalusaikana kuin juhlapöydässäkin. Laadukkaat ceyloninkanelit ja muut luomulaatuiset mausteet kruunaavat jouluisen maun.

Luomupiparkakut

Herkulliset hamppu-raakasuklaapallot ovat tämän joulun hitti. Suositun Herkän vatsan kokkikoulu-kirjan kirjoittaja Pauliina Tervon kehittelemä resepti sopii myös herkkävatsaisen joulupöytään!

Hamppu-raakasuklaapallot

Juhlava vegaaninen, gluteeniton ja terveellinen raakakakku viimeistelee joulun juhlapöydän. Katso raakakakun valmistukseen reseptivinkki!

Barebake raakakakku

Juhlajuomaksi joulupöytään soveltuu vaikkapa kirkas koivunmahlakuohuva kuusenkerkkäjuoma, lehtikuohujuoma, inkivääripunssi tai juhlava karpalokuohujuoma.

Kokosimme parhaat jouluherkut ja -lahjavinkit verkkokauppaamme. Tee tilaus tai tule hyvän mielen jouluostoksille myymäläämme!