Paljon hyötyä ashwagandhasta!

Ashwagandha on adaptogeeni, joka rauhoittaa ylivireistä, nostattaa alavireistä, nukuttaa unetonta ja tuo todellista toimintatarmoa silloin, kun lempi on lerpallaan.

Ashwagandha-kasvin (Withania somnifera) juurta on hyödynnetty kautta aikojen. Tämä ”Intian ginsenginä” tunnettu kasvi on ollut yksi tärkeimmistä yrteistä intialaisille satojen vuosien ajan.

Eikä ollenkaan ihme: aswagandha lisää fyysistä ja henkistä suorituskykyä sekä vahvistavan elimistöä ja tukee elimistön palautumista stressistä.  Ashwagandhaa suositellaan usein urheilijoille suorituskyvyn kohentamiseksi ja ikäihmisille mielen suorituskyvyn lisäämiseksi, erityisesti muistihäiriöihin.

Ashwagandha on suorastaan hämmästyttävä kasvi mitä moninaisempien terveyshyötyjensä ansiosta. Maksaa vahvistava, kilpirauhasen toimintaa tukeva “ihmeyrtti” on mineraali- ja rautapitoinen puhtipommi. Hermostoa vahvistavana yrttinä ashwagandha auttaa kehoa säätelemään stressiä ja se saattaa myös tuoda apua uniongelmiin.

Ashwagandha on myös mainio tuki miehiselle terveydelle. Hedelmällisyyttä lisäävä, seksuaalista halukkuutta nostattava yrtti saattaa tuoda helpotusta myös impotenssiin.

Eikä tässä vielä kaikki: Ashwagandhan on lisäksi tutkittu parantavan sydän- ja verisuonten terveyttä ja olevan hyväksi myös hengitysteille.

Ruohonjuuressa ashwagandhaa on melkein enemmän kuin Vilkkilässä kissoja! Omat tehoyrttinsä voi napata mm. Pukka– tai Solgar -sarjan kapseleina, Voimaruoka– tai Aduki-sarjan yrttijauheena sekä Puhdistamon ja Foodinin uutejauheena. Ehkäpä uljaimpana valikoimiimme on astellut KSM66-ashwagandha, jota maailmalla kehutaan ashwaganhdoista kaikkein parhaaksi. Suosittelemme testaamaan!