Päivitä vastustuskykysi kukoistukseen!

Miksi pitäisi lähteä merta edemmäs kalaan, jos saalis löytyykin aivan nurkan takaa! Mitä tapahtuu, kun kaksi Suomen luonnon vahvinta superyrttiä yhdistetään, uutetaan ja tiivistetään erittäin vahvaksi tuplauutteeksi pieneen, mutta riittoisaan kokoon?

Silloin saadaan tietenkin Puhdistamon erittäin suosittu Havupuu + Pakuri -etanoli/kuumavesi -uute! Tipauta pipetillinen kahvin, teen tai veden joukkoon ja nauti annos voimaa sekä terveyttä!

Männystä saatava nuori kuoriosa on hyvin korkea mineraalipitoisuudeltaan sekä antioksidanttisilta yhdisteiltään. Männynkuori kerätään puhtaasta lapista mennystöjen latvoista käsin ja kuljetetaan uuttopisteeseen jatkojalostusta varten.

Pakuri on nykyisin jo erittäin tunnettu vanhan kansan tehoyrtti, jota ollaan käytetty meilläpäinkin vuosisatoja ehkäisemään sairauksia, parantamaan vastustuskykyä ja hoitamaan terveyttä. Pakuri kerätään puhtailta alueilta, pääasiassa pohjoisesta, jossa pakuria esiintyy hyvin ja luonto on puhtaimmillaan.

Puhdistamo kehitti Havupuu + Pakuri -uutteen siltä pohjalta, että ”miten valmistaa maailman vahvin antioksidanttikompleksi Suomen luonnon yrteistä”.

Vähemmän on enemmän ja tehokkuus puhukoon puolestaan. Niinpä joukkoon valikoitui kaksi vahvinta Suomen luonnon villiä superyrttiä, joita vanhempikin kansa on käyttänyt terveyttänsä vahvistamaan.

Suomen metsät ovat arvokkaita ja olisi sääli olla käyttämättä sitä kaikkea potentiaalia, mitä metsämme tarjoavat.

Havupuu-pakuri on suomalaisen metsän antioksidanttirikkaimmat helmet tiivistettynä pieneen, mutta tiivistettyyn tehokkaaseen pulloliseen.

Täyden tehon uutteesta saat käyttämällä kaksi pipetillistä päivässä. Lisää kahviin, teehen tai mihin tahansa mieleiseesi juomaan. Uutetta voi kuitenkin nauttia enemmäkin, jos kokee tarvetta erityiselle vastustuskyvyn optimoinnille. kaksi pipetillistä 5 krt / päivä on tällöin sopiva annostelu.

Talvi taittuu mutta koitetaas mennä tällä kertaa ilman flunssia, eikö niin!

Teksti: Markus Lundström