Oletko sinä tuleva Ruohisrakas? Haku käynnissä 1.-28.2.

Haluatko olla mukana luomassa iloa ja elinvoimaa omalle tuttavapiirissäsi? Palatko halusta kertoa isolla innolla Ruohonjuuren hyvää tekevistä mahtituotteista ystävillesi? Hae nyt mukaan Ruohisrakas-tiimiimme!

Haluatko olla mukana luomassa iloa ja elinvoimaa omalle tuttavapiirissäsi? Palatko halusta kertoa isolla innolla Ruohonjuuren hyvää tekevistä mahtituotteista ystävillesi? Haluaisitko saada tietoa uutuuksistamme, tulevista trendeistä ja tapahtumista sekä päästä testaamaan uutuustuotteita ensimmäisten joukossa Suomessa? Oletko aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja some-kanavasi pursuavat iloa ja elinvoimaa?

Etsimme iloiseen ja onnelliseen Ruohonjuuri-perheeseemme Ruohisrakas -jäseniä, jotka yhdessä kanssamme vievät Ruohonjuuresta ja mahtituotteistamme eteenpäin – myös niille paikkakunnille, joissa ei vielä Ruohonjuuren myymälää ole.

Lue lisää Ruohisrakas-kutsujen järjestämisestä sekä innokkaiden Ruohisrakkaidemme kokemuksia! 

Haemme joukkoomme jälleen iloisia ja aktiivisia Ruohisrakkaita helmikuussa 2019! Jos kiinnostuit, voit jo jättää avoimen hakemuksen tämän linkin kautta, niin huomoimme sen haun startattua. Iso kiitos innokkuudestasi!

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

  • Mahdollisuuden järjestää esimerkiksi ”Ruohonjuuri-kotikutsut” tai -esittelyn pienemmälle porukalle haluamallasi teemalla (esimerkiksi luonnonkosmetiikka, superfoodit tai ravintolisät).
  • Materiaalia jaettavaksi omissa sosiaalisissa piireissäsi ja verkostoissasi sekä livenä että sosiaalisessa mediassa
  • Kutsuja tilaisuuksiimme ja tuotepalkintoja –  pääset myös osaksi mahtavaa samanhenkisten asiakkaidemme yhteisöä.
  • Palkitsemme myös sinut aktiivisuudestasi! Saat aktiivisen toimintasi tuloksena erityisetuja Ruohonjuuressa, kuten oman henkilökohtaisen Ruohisrakas-kortin, jota näyttämällä olet oikeutettu 15 % alennukseen normaalihintaisista tuotteista kaikissa Ruohonjuuren myymälöissä sekä -15% alekoodin, joka on voimassa Ruohonjuuren verkkokaupassa.

 

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  • Iloista, elinvoimaista asennetta ja intohimoa Ruohonjuureen ja myymiimme tuotteisiin
  • Valmiutta sitoutua järjestämään tuote-esittelyjä tai -kutsuja yhdessä ennalta sovitun toimintamallin mukaisesti tietty määrä kolmen kuukauden aikana yhdessä asettamiemme tavoitteiden mukaisesti
  • Ruohisrakkaana toimintani näkyy myös positiivisena pöhinänä omissa some-kanavissani

Ruohisrakas -haku on käynnissä 28.2. asti! Valitsemme hakijoiden joukosta alkuun 10 Ruohisrakasta, joihin otamme yhteyttä maaliskuun ensimmäisellä viikolla.

HAE MUKAAN TÄSTÄ >>

Lisätietoja ”alkupöhinöistä” antaa myyntipäällikkömme Tuulia Bucciarelli sähköpostitse arkisin klo 9-17 välisenä aikana: tuulia.bucciarelli@ruohonjuuri.fi.