Tahdotko tuotteitasi Ruohonjuureen myyntiin?

 

Olemme siitä iloisia! Jos sinulla on tuote, jonka ounastelet kiinnostavan Ruohonjuuren asiakkaita, voit ottaa meihin yhteyttä.

Ruohonjuuren valikoimiin päästäkseen tuotteen on oltava laadukas ja eettisesti kestävä. Ruokatuotteiden kohdalla arvostamme lisäksi luomulaatuisuutta, lisäaineettomuutta ja ravinnetiheyttä. Kosmetiikkatuotteilta edellytämme luonnonkosmetiikkasertifikaattia. Ymmärrämme, ettei kotimaisilla pienyrityksillä ole välttämättä varaa sertifiointeihin ja siksi voimme hyväksyä valikoimaamme poikkeustapauksissa myös sertifioimattomia tuotteita, jos niiden ainesosat täyttävät luonnonkosmetiikkasertifikaattien edellytykset.

Olemme lumoutuneita luomusta ja lämmenneitä lähiruualle. Me Ruohonjuuressa uskomme myös Reiluun kauppaan, jota tehdään ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Meille on tärkeää tuntea tuotteidemme taustat, joten olethan valmis vastaamaan kimurantteihinkin kysymyksiin tuotteiden ainesosia, alkuperää ja tuotantotapaa koskien.  

Uusien tuotteiden valikoimiinotossa tuoteraatimme punnitsee mm. myös tarjolla olevan tuotteen tuoman lisäarvon nykyiseen valikoimaamme nähden ja tuoteuutuuteen kohdistuvat asiakastoiveet.

JOS HALUAT TARJOTA RUOHONJUUREN VALIKOIMIIN TUOTTEITASI, TOIMI NÄIN: 

1. Lähetä meille  tuotteesta näyte ja hinnasto yhteystiedoillasi varustettuna perille toimitettuna osoitteeseen:

Ruohonjuuri, Salomonkatu 17 B (ltk 31), 00100 Helsinki

Huomioithan sen, että näytteet tulee toimittaa perille yllä olevaan osoitteeseen, sillä valitettavasti emme pysty noutamaan niitä Postista. Emme palauta näytteitä, ellei siitä ole erikseen sovittu.

Tuoteraatimme käy kaikki näytteet läpi kerran viikossa. Voit odottaa yhteydenottoamme sähköpostitse tai puhelimitse noin kahden viikon kuluessa näytteiden lähettämisestä.

2. Jos päätämme ottaa tuotteesi valikoimiimme, lähetämme sinulle Excel-muotoisen tuote- ja tavarantoimittajalomakkeet täytettäväksi, jotta saamme kaikki tarvittavat tiedot koodattua järjestelmiimme.

Lisäksi sovimme kanssasi palaverin, jossa sovimme tuotteidesi lanseerauksesta ja muista käytännön asioista, joilla saamme asiakkaamme ihastumaan tuotteisiisi.

Me Ruohonjuuressa tahdomme tehdä parhaamme sen eteen, että valikoimiimme päätyneet tuotteet saavat mahdollisimman paljon suosiota aikaansa seuraavien ja valistuneiden asiakkaidemme keskuudessa. Siksi teemmekin läheistä yhteistyötä tavarantoimittajiemme kanssa.

Uskomme, että maailmasta tulee parempi paikka tuote kerrallaan ja yhteisvoimin ponnistellen.

Ystävällisin terveisin: Jussi ja Johanna

Ostopäällikkö Jussi Aimola
p. 044- 7291441, jussi.aimola@ruohonjuuri.fi

Markkinointipäällikkö Johanna Koskinen
p. 050-3370 072, johanna.koskinen@ruohonjuuri.fi