Nokkospesto sour cream

Kurkkaa Yes Vegan Grab & Go herkullinen resepti, maista ja innostu itsekin!

 

Nokkospesto
Kuva: Helsinki Wildfoods

 

Syyskuussa Yes Ve Gan Grab & Go -take away -pisteissä Kampin ja Citycenterin Ruohonjuuren myymälöissä on tarjoustuotteena Potato Gone Wild -uuniperuna-annos 8,90 € (norm. 9,90 €)! Syyskuun Grab Buddy -kumppanina on Helsinki Wildfoods.

Helsinki Wildfoods on villiruokiin keskittynyt yritys, joka kehittää ja myy luonnollisia ruokatuotteita sekä järjestää erilaisia villiyrttitapahtumia ja workshopeja.

Käytämme kuukauden tarjousannoksessa Helsinki Wildfoodsin tuotteista Wild Mushroom –sienikastiketta, joka sisältää sienien lisäksi mm. nokkosta ja kuusenkerkkää ja tuo ihanaa makua
annokseen – sekä tietenkin aimon annoksen ravintorikkaita ainesosia! Sieniä sisältävä peruna-annos on ihana alkusyksyn päivien herkkuruoka.

Jos haluat testata myös kotikokkailussa villiyrttien käyttöä, niin kokeile alla olevaa reseptiä, jossa on käytetty Helsinki Wildfoodsin nokkospestojauhetta.

Tämä kastike sopii erinomaisesti vaikkapa uuniperunoiden kylkeen, mutta sopii myös muuhun dippailuun.

Nokkospesto sour cream

3 dl vähintään neljä tuntia vedessä liotettuja cashewpähkinöitä
0,6 dl kylmää vettä
2,5 rkl sitruunan mehua
1 rkl omenaviinietikkaa
1/2 tl suolaa
1 valkosipulinkynsi
1 kourallinen timjamia
1 kourallinen basilikaa
1 pussi Helsinki Wildfoodsin Nokkospestoa

Sekoita kaikki aineet keskenään sauvasekoittimella tai blenderissä. Maista!

 

Osta Helsinki Wildfoodsin tuotteita Ruohonjuuren verkkokaupasta >>

Osta Yes Vegan Grab & Go -tuotteita, nouda Kampin tai Citycenterin myymälästä >>