Grab & Go

HUIPPULAATUISTA ENERGIAA KAUPUNKILAISEEN ELÄMÄÄN

Grab & Go
Kaupunkilaiseen elämänmenoon kuuluu, että aikaa käytetään entistä vähemmän arkiseen ruoanlaittoon ja perinteisiin ruokahetkiin yhteisen pöydän ääressä. Tutkimusten mukaan jopa puolet päivän energiasta syödään välipaloina ja liikkeellä, minkä vuoksi näiden aterioiden laadulla on iso merkitys terveydelle ja hyvälle buugille.
 Yes Vegan Ruohonjuuri
Ruohonjuuri Kampin ja Citycenterin myymälöissä tarjolla olevat Grab & Go -välipalat ja -ateriat valmistetaan aina parhaista ja ravintorikkaista raaka-aineista. Ne ovat täynnä hyviä rasvoja, laadukasta proteiinia ja koko sateenkaaren täydeltä värikkäitä kasviksia ja vihanneksia, joilla pysyy kylläisenä pitkään, täynnä hyvää energiaa unelmien toteuttamiseen.
Grab & Go annos
Yes Veganin Grab & Go tarjoaa laadukasta takeaway-ruokaa Kampin ja Citycenterin myymälöiden kylmävitriineistä. Nappaa mukaasi, maista ja ihastu!

Grab & Go valikoima Ruohonjuuri

Ajankohtaisen menun löydät aina helpoiten osoitteesta www.yesvegan.fi
Sosiaalisessa mediassa @yesvegan.fi

 Yesvegan annos

 

Osta Yes Vegan -tuotteet Ruohonjuuren verkkokaupasta – nouda Kampin tai Citycenterin myymälästä >>

TAKE AWAY-HERKKUJA MYÖS TAMPEREEN MYYMÄLÄSTÄ

Terhakoittavan terveellisiä take away-herkkuja on saatavilla myös Tampereen Ruohonjuuresta. Nämä purtavat pakertaa suurella sydämellä ja vankkumattomalla ammattitaidolla Tampereen Ruohonjuuren oman delikeittiön kokki Mukti.