Luonnollinen hampaidenvalkaisu aktiivihiilellä

Kaikki haluavat kauniin valkoisen hymyn. Valkoisen hymyn ylläpito on vain kovin työlästä ja melko kallistakin. Kiinnostuisitko jos kertoisin, että nyt on saatavilla täysin luonnollinen tuote hampaidenvalkaisuun ja vieläpä helppokäyttöinen sellainen? Mikäli vastasit kyllä, tämä tuote on sinulle tehty!

Blach & White luonnollinen hampoa

Itse ahkerana kahvin ja teen juojana harmittelen aika useasti tummuvaa hymyäni. Noin kerran vuodessa olen turvautunut kemiallisiin valkaisuihin, sillä esiinnyn paljon työkseni ja raikas hymy antaa paljon itsevarmuutta. Kemialliset valkaisut ovat vain melko kalliita ja erittäin rankkoja, joten en niitä mielelläni tee. Valkoista hymyä haluan kuitenkin ylläpitää ja siksipä innostuinkin erittäin paljon kuullessani tästä luonnollisesta hampaidenvalkaisusta!

Black & White Tooth Polish on 100% aktiivihiiltä, joka on erinomainen ja hellävarainen keino poistaa värjäytymiä. Tuote ei siis sisällä mitään kemikaaleja vaan perustuu täysin aktiivihiilen ominaisuuksiin imeä itseensä haitallisia aineita, kemikaaleja ja likaa – siis täydellinen tuote poistamaan ruoan ja juomien aiheuttamia värjäytymiä hampaista.

Black & White hampaidenvalkaisuaine

Kaiken lisäksi, tämä tuote on erittäin helppokäyttöinen; hampaiden harjauksen jälkeen dippaat vain hammasharjan erittäin hienojakoiseen jauheeseen ja harjaat sillä hampaita parin minuutin ajan. Itse huomasin eron jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Nykyään käytänkin tätä hampaidenvalkaisua pari kertaa viikossa normaalin hampaiden harjauksen yhteydessä ja olen näin onnistunut ylläpitämään valkoista hymyä jo kuukausien ajan. Pienestä purkista riittää jauhetta yli 90 käyttökertaan, joten se on siis hyvin riittoisa. Enää en tarvitse kemiallisia valkaisuja, sillä minulla on valkoinen hymy ihan luonnollisesti!

Suosittelen tätä luonnollista hampaidenvalkaisua kaikille valkoisesta hymystä haaveileville.

Teksti ja kuvat: Laura Myllykoski, Ruohonjuuren asiakas