Kukkaisvedet – nyt nousussa!

Monikäyttöisiä kukkaisvesiä hyödynnetään ihon-ja kauneudenhoidossa nyt ehkä enemmän kuin ikinä aikaisemmin. Mikä sitten tekee kukkaisvesistä niin mainioita apureita luonnollisen kauneuden tukena?

kukkaisvedet

Kukkavesien (joita kukkaisvesiksikin kutsutaan) teho perustuu niiden sisältämiin kasvien  teho- ja aktiiviaineisiin, jotka hoitavat mitä moninaisimpia ihopulmia – ja saavat kaupan päälle ihosi kosteutumaan ja hehkumaan kauniisti.

Kukkaisvedet tasapainottavat ihon pH:ta ja niitä käytetäänkin siksi kaikkein yleisimmin kasvovesien tapaan ja kasvovesiä  korvaamaan.

Kukkaisvesien käyttö ei kuitenkaan rajoitu tähän; hyödyntämismahdollisuuksia on lukuisia!
Kukkavedet sopivat mainiosti esimerkiksi kevyen meikin puhdistukseen: suihkaise ihollesi ja pyyhi nassu puhtaaksi. Monet käyttävät hyvillä mielin kukkavesiä myös vartalosuihkeena kosteuttaakseen ja parfymoidakseen ihoa luonnollisesti, lempeästi ja kevyesti.

kukkaisvesi dabba

Myös tukka tykkää kukkavesistä, jotka hiussuihkeena suhautettuina hellien hoitavat sekä hiuksia että päänahkaa.

Kukkavesi rauhoittaa ärtynyttä ihoa, jonka vuoksi suihkaisu voi olla paikallaan niin parranajon kuin sheivaamisekin jälkimainingeissa.

kukkaisvesi aqua

Kukkavedet sopivat myös miedoksi  dedorantiksi ja meikin kiinnitykseen – sekä tietysti hemmottelevaksi ja virvoittavaksi suihkeeksi kasvoille silloin, kun mieli kaipaa kohotusta ja iho virkistystä.

Ruohonjuuresta kukkavesiä löytyy mm. Dabba- ja Aqua Oleum -sarjoista.

Osta kukkaisvedet verkkokaupastamme >>