Kesän kukkeimmat kulauteltavat!

Jano - mikä ihana tekosyy iskeä kiinni Ruohonjuuren hyvää tekeviin terveysjuomiin! Lähestyvän kesän kunniaksi juomahyllymme notkuvat uljaista uutuusjuomista, joista tässä jutussa esitellään muutamia.

Jano - mikä ihana tekosyy iskeä kiinni Ruohonjuuren hyvää tekeviin terveysjuomiin! Lähestyvän kesän kunniaksi juomahyllymme notkuvat uljaista uutuusjuomista, joista tässä jutussa esitellään muutamia.

Sellerimehu on terveyttä tulvillaan!

Varsisellerimehu on kipusi jonkin aikaa sitten USA:ssa terveystietoisten suosikkidrinkiksi. Buumin syynä ovat sellerin moninaiset terveyshyödyt, jotka painottuvat maksan suojaamiseen ja puhdistamiseen. Kehoa hoitavasta ja uudistavasta sellerimehusta kohistaan aivan erityisesti detox- eli puhdistuskuurien oivallisena tukituotteena. 

Sellerimehu on emäksistä, tulehduksia vastaan taistelevaa juomaa, jonka avulla ankeimmastakin aamusta kehkeytyy ponteva päivä. Näppärä valinta selleriensä juomiseen on Voelkel-sarjan upouusi sellerimehu, jota suosittelemme testaamaan!

Kombuchakatras kasvaa!

– Paras kombucha ikinä, totesi Ruohonjuuren toimistorottalauma maistettuaan The Good Guys -kombuchamaakareiden valmistamaa uuutuusjuomaa, jossa makuhermoja helähdyttelevät katajanmarja ja nokkonen.

The Good Guys:in uutuuskombucha on kunnianosoitus Suomen luonnolle: tässä juomassa todella maistuu metsä.

Lo Bros -sarjan kesäisenä uutuutena on valikoimaamme astellut kaksi uutta kombucha-makua: persikka-inkivääri sekä vesimeloni, jotka kumpainenkin luonnollisesti sammuttavat janon vatsaa hellien. Myös nämä Lo Bros -kombuchat on fermentoimalla, perinteiseen tapaan valmistettuja viettelyksiä, jotka sopivat täydellisesti janojuomaksi sekä aterian kyljessä nautittavaksi.

Kesän kukkeimmat kulauteltavat!

Mahlava meininki!

Varsinkin kesällä maistuu pullo kirkasta. Kotimainen koivunmahla virvoittaa nuupahtaneenkin kropan. Auringonvalon ja lämmön lisääntyessä keväällä nostaa koivu ylös juuriinsa varastoituneen elämännesteen, jota koivunmahla juurin siis on.  Koivumahla on raikkaalta ja hyvin miedolta maistuva, hiven- ja kivennäisaineita sisältävä terveysjuoma, jonka nautiskelu on kotimaista työtä tukeva kokemus!

Kesän kunniaksi Ruohonjuuren mahlavalikoima on laajentunut Mahla Forestin mustikalla ja puolukalla ryyditetyillä mahloilla, joita kannustamme kokeilemaan!

Helpoin tapa syödä hamppua on juoda sitä!

Voelkel-sarjan luomulaatuinen hamppusmoothie on verraton tarmontuoja, joka saa makoisan makunsa omenamehusta, banaanisoseesta, acerolamarjasta ja limestä. Tuhti kulauteltava pistää vipinää kinttuihin ja pitää nälän loitolla. Kippaa kitaasi ja pörhellä vaikka läpi harmaan kiven!

Punajuurimehuvalikoima kasvoi kohisten

Punajuuri on Suomessakin löytämässä vihdoin tiensä myös urhelijoiden ja kuntoilijoiden puhdintuojaksi. Uusina punajuurimehuina hyllyillemme on astellut kaksi Biotta-sarjan huippulaadukasta punajuurimehua, joista toinen on pelkkää punajuurta ja toisessa mukana komeilevat omena ja inkivääri.

Kaksi uutta makua Puhdistamon energiajuomiin!

Aiemmin keväällä komeasti lanseeratut Puhdistamon kaksi uutta energiajuomaa ovat toden totta valloittaneet myös Ruohonjuuren asiakkaiden mielet ja kielet. Sarjan aiempiin energiajuomamakuihin verrattuna uutuuksissa on vähemmän steviaa ja niiden maut ovat siksi monen mielestä timanttisia.

Puhdistamon energiajuoma on paljon muutakin kuin virkistävä kulauteltava – se on oikeastaan voittamaton fokusjuoma, joka auttaa olemaan tarkkana kuin porkkana ja pinkomaan tinkimättömällä tarmolla vaikka läpi harmaan kiven!

Ei ole ollenkaan ihme, että nämä tarmontuojat ovat aiheuttaneet kovasti kohinaa keskittymiskykyä, rauhallista oloa ja skarppiutta arvostavien keskuudessa.

Puhdistamon fokus- ja energiajuomissa ei ole ollenkaan eristettyä kofeiinia vaan virkistyksen peruspilarit on pystytetty luotettavien kasviuutteiden varaan. Kofeiinin vastaparina kulauteltavissa komeilee L-teaniini, joka yhdessä kofeiinin kanssa saa aikaan terävän ja tarkkaavaisen tuntuman.

Koska juomat on makeutettu stevialla, sopivat ne liikoja hiilareita vältteleville ja esimerkiksi myös ketogeeniseen ruokavalioon. Täysin sokerittomina puhtijuomat eivät aiheuta ylivilkkautta eikä saa päätä pyörälle. 

Jano - mikä ihana tekosyy iskeä kiinni Ruohonjuuren hyvää tekeviin terveysjuomiin! Lähestyvän kesän kunniaksi juomahyllymme notkuvat uljaista uutuusjuomista

Clipper cold brew -jäätee on tullut jäädäkseen!

Clipperin cold brew -linjan teepussien sisältö liukenee vaivatta myös kylmään veteen. Heitä hyvästit keittelyille ja viilennyksille! Jääteejuomien värkkäily käy nyt kätevästi: vesipullon korkki auki, teepussi sisään ja kahdeksan minuutin liuotuksen jälkeen jymyjuomat ovat valmiit nautittavaksi. Nakkaa sekaan jääpaloja tai nauti ilman niitä! Clipperin cold brew -makuja on kolmea erilaista.

Tere!

Tiesitkö, että tereré on Paraguayn kansallisjuoma? Suomen uusimpia juomatulokkaita puolestaan on Matelaiturin Tere. Tererén tapaan Tere on yeba mate -pohjainen kulauteltava, joka tuuppaa tasaisesti virtaa päivän askareisiin. Suosittelemme: pidä tämä juoma kylmänä ja sydän lämpimänä!

Puhtia päivään ja iloa elämään!

Puhtipatukoistaan kuuluisan Roobar-sarjan proteiinismoothiet vievät melkeimpä kielen mennessään! Kookosmaitopohjaiset, vegaaniset viettelykset hurmaavat mahtavilla mauillaan: mansikka-vadelma ja mango-ananas. Proteiinina paistattelee riisiproteiini ja makeutensa juomat saavat marjoista ja hedelmistä – ei lisättyä sokeria.