Kasvissyöjänkin grillikausi on nyt kuumimmillaan

Ruohonjuuren kylmätiskit pullistelevat porkkananpurijoille sopivia grillattavia, joista tosin täysin siemauksin voivat nauttia myös sekasyöjät.

Topas, Wheaty: Herkkunakki

Henkilökuntamme villinnyt Herkkunakki on vegaaninen, seitanpohjainen vastine juustonakille. Nakin tirisevä sisus ja mehevä koostumus pääsevät parhaiten esiin pannilla paistettuna tai huolellisesti grillattuna. Herkkunakki on Topas Wheaty tuoteperheen ensimmäinen kasvismakkara, jonka sisällä on sulavaa juustoa muistuttava sisus.

A-luokan kasvissyöjille sopiva Herkkunakki (“Cheese Bangers”) on  mehevä, kostea ja tuhti puhtipakkaus, jonka maku on rehevä ja muhkea.

– “Olen pöyristynyt siitä, että kasvisnakki  voi maistua näin hyvältä! Koko elämäni olen luullut vegemakkaroiden olevan pahoja mutta niin ei siis ollutkaan! Olen elänyt kaikki nämä vuoden valheessa”, taannoisen makuraatimme lihansyöjä tilitti herkkunakkia maistettuaan.


Topas, Wheaty: Gary burger (vegaaninen jyystöpihvi)

Gary Burger-pihvi, jota vegaaniseksi jyystöpihviksi tuttavien kesken myös kutsutaan, on tiiviin koostumuksen omaava, “uuden sukupolven vegepihvi”. Mehukkuudestaan kehutun jyystöpihvin kruunaa vegaaninen, juustoa korvaava kuorrute.

–     Minulla on ollut pitkään toiveena saada aikaan juustoa korvaava tuote. Pääsimme hyvään alkuun viime vuonna lanseeratun Herkku-seitannakin kanssa. Jatkoimme tuotekehittelyä ja nyt meillä on viipaloitava, juustoa korvaava tuote, kertoo Wheatyä valmistavan Topas GmbH yrityksen perustanut Klaus Gaiser.

Gary burgerin muhkean mehevä koostumus nousee parhaiten kukoistukseensa pannulla paistettuna. Suosittelemme testaamaan!