Kasvissyöjän makoisat blinit

Nämä vegaaniset kasvissyöjän blinit saavat makuhermosi helähtelemään! Nappaa resepti, maista ja ihastu itsekin!

kasvissyöjän vegaaniset blinit

 

AINESOSAT: 

• 50 g hiivaa
• 2 dl haaleaa vettä
• 2 tl suolaa
• 3 rkl soijajauhoa
• 300 g tattarijauhoja
• 100 g vehnäjauhoja
• 5 dl kauramaitoa
• 1 dl ruokaöljyä
• 5 dl kiehuvaa vettä

VEGAANISET BLINIT – VALMISTUSOHJE:

Liota hiiva haaleaan veteen ja sekoita joukkoon soijajauhot ja sen jälkeen kauramaito, tattarijauhot sekä suola. Vatkaa joukkoon öljy ja anna taikinan nousta huoneenlämmössä nelisen tuntia.

Kohottamisen jälkeen vatkaa kiehuva vesi joukkoon ja paista taikinasta paksuja blinejä molemmilta puolilta öljyisellä paistinpannulla. Tarjoile blinit kuumina suolalla ja öljyllä maustetun, keitetyn beluga -linssin, hienonnetun sipulin ja kurkkusalaatin kanssa. Päälle voit lisätä vielä lusikallisen sitruunalla ja yrteillä maustettua, vaahdotettua soijakermaa.