Joulukalenterit 2019: Ylläty iloisesti joka päivä ennen joulua!

Ylläty iloisesti joka päivä ennen joulua! Ruohonjuuresta löydät hyvän mielen tee-, suklaa- ja luonnonkosmetiikkakalenterit helpottamaan kukkean kuusijuhlan vartoilua.

joulukalenterit 2019 ruohonjuuri

Joulukalenteriapajiltamme löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto niin lasten kuin aikuistenkin luukunavajaispuuhiin. Esittelemme nyt kolme kärkivalintaa – lisää joulukalentereita löydät myymälöistämme ja verkkokaupastamme!

superfudgio vegaaninen suklaakalenterii ruohonjuuri

Superfudgio: Vegaaninen luomusuklaakalenteri

Laiskiaisen kuvillaan ja mahtavalla maullaan asiakkaitamme ihastuttaneita vegaanisia toffeita valmistava Superfudgio on loihtinut luomusuklaakalenterin, joka on taatusti vegaaninkin mieleen. Suklaayllätyksiä tarjoileva joulukalenteri on iso ilo niin silmille kuin makuaistillekin!

Osta tästä >>

pukka_joulukalenteri teekalenteri ruohonjuuri

Pukka: Teekalenteri

Pukkan jouluklassikoksi jo tituleerattu teekalenteri sisältää 24 erilaista luomuteetä – jokaiselle joulunodotuspäivälle on siis luvassa omanlaisensa makunautinto. Talviset tuulten tuiverrukset ja orastavan joulukiireen saat kaikkoamaan nautimalla hyöryävän kuuman teemukillisen aamusi aloitukseksi tai iltasi iloksi. Teejoulukalenteri on hemmottelupakkaus aikuiseen makuun. 

Osta tästä >>

JOIK luonnonkosmetiikkajoulukalenteri ruohonjuuri

Joik: Luonnonkosmetiikkajoulukalenteri

12 iki-ihanaa luonnonkosmetiikkayllätystä on sulloutunut Joik-luonnonkosmetiikkasarjan joulukalenteriin: hemmotteluhetki ihanalle ihollesi on siis luvassa joka toinen päivä ennen joulua.

Osta tästä >>