Ihosi suojaksi – viimaa vastaan!

Syksyn ja alkutalven viimat alkavat nyt toden teolla viuhua. Ulkoilua ei kannata kuitenkaan unohtaa tuultenkaan tuiverrellessa, koska ihoa voi varsin vällä vaivalla suojata viimaa vastaan!

Nämä luonnonkosmetiikkatuotteemme suojaavat ihanaa ihoa kovissakin keleissä:

Weledan suojavoide: Todella täyteläistä suojaa pakkasta ja viimaa vastaan. Vedetön valinta! Öljyinen ja runsas voide ulkoiluun, suojaa sekä hellii ihoa. Sisältää luomumanteliöljyä ja ihoa rauhoittavaa kehäkukkauutetta.

Karitevoit tuovat täydellistä suojaa iholle runsaalla rasvaisuudellaan. Myös esim. Inkuton shea+argan on loistava suojavoide viimaa vastaan. Vain öljyä ja rasvaista karitevoita ilman vettä.

Terre docin käsivoiteet suojaavat erinomaisesti karheita käsiä! Sarjan kaktusviikunakäsivoide ylsi Ruohonjuuren henkilökunnan suursuosikiksi!

Madaran DD -pihlajavoide ja Nokkosvoide (DD sensitive balm) toimivat suojavoiteena ulkoilussa myös tehokkaasti. Nämä voiteet eivät ole täysin vedettömiä – eli kovemmille pakkasilmoille suosittelemme mieluummin karitevoita tai Weledan Ulkoiluvoidetta. VINKKI: Voiteet kannattaa aina sivellä iholle hyvissä ajoin ennen ulkolua ja antaa niiden kunnolla imeytyä ennen ulos ampaisemista.

– Illan tullen on mukava myös lämmittää myös Paras ystävä -kauratyyny ja lämmittää vaikka kuppi kuumaa Kamomilla-laventeliteetä. Lämmittää sekä kehoa että mieltä. Toimii!

Sitten vaan haravan varteen ja pihalle 🙂