Ihosi rakastaa otsonoituja öljyjä

Otsonoidut ihonhoito-öljyt ovat tehokas ja luonnonmukainen tapa hoitaa ihon erilaisia ongelmia tai vain ylläpitää terveen ihon toimintaa.

Joko tunnet Inka Oils-sarjan otsonoidut öljyt? Nuo kahmalokaupalla kehuja keränneet uutuusöljyt sopivat mainiosti kaikille ihotyypeille – vauvasta vaariin. Otsonoituja ihoöljyjä voit käyttää esimerkiksi psoriasiksen tai aknesta kärsivän ihon hoidossa. Ne tuovat apua myös sieni-infektioiden yllättäessä, palovammoissa, haavoissa  ja erilaisissa ihottumissa.

Inka Oils-sarjan öljyjen valmistusprosessissa otsoni-O3 muuntuu otsonideiksi, jotka tukevat ihosolujen toimintaa. Otsonoinnin ansiosta ihosolujen kasvaminen ja jakautuminen nopeutuvat, iho pysyy terveenä ja mikä parasta öljy hidastaa ihon vanhenemista. Prosessissa otsoni-O3 muuntuu otsonideiksi, jotka tukevat ihosolujen toimintaa.

Valmistamme öljyt puhtaista kotimaisista raaka-aineista ilman teollisia lisäaineita.

Hampun- ja pellavansiemenöljy

Inka Oils´in otsonoidussa hampunsiemenöljyssä  on runsaasti omega-rasvahappoja ja flavonoideja. Antioksidantteja pullisteleva hamppu hellii hipiän sileäksi ja kosteuttaa mukavasti.

Pellavansiemenöljy sisältää runsaasti omega 3- ja omega 6-rasvahappoja (alfalinoleeni 50% ja linoli 14%). Nämä solujen elintärkeät rakennusaineet edesauttavat ihon hyvinvointia. E-vitamiinipitoinen pellavansiemenöljy vahvistaa myös ihosolujen vastustuskykyä toksiineja ja vaurioita vastaan. Suosittelemme testaamaan!