Ihanuuksia ihollesi: Mia Höytö-sarja

Mia Höytö-luonnonkosmetiikkasarja on ihastuttanut asiakkaita Ruohonjuuren hyllyillä jo muutaman kuukauden ajan. Nyt on aika tutustua sarjan taustoihin tarkemmin - annetaan siis Mia Höydön itsensä kertoa!

Mia Höytö luonnonkosmetiikka

Mistä kirposi idea oman Mia Höytö-sarjan perustamiselle?

– Perustin yritykseni viisi vuotta sitten, koska en löytänyt iholleni sopivia tuotteita. Olen ollut vuosia kasvissyöjä ja haasteellisen ihoni vuoksi toivoin löytäväni luonnonmukaista sekä tehokasta ihonhoitoa luonnonkosmetiikkamarkkoilta. En kuitenkaan löytänyt tuotteita, jotka olisivat olleet luonnonmukaisia ja toimivia, joten päätin alkaa valmistamaan niitä itse, Mia Höytö pohjustaa.

– Kaikki alkoi Unelma-voiteesta, joka oli ensimmäinen tuotteeni. Minulla oli unelma täyteläisestä tuotteesta, joka sopisi niin yö- kuin päiväkäyttöön. Unelma-voide oli vastaus Suomen haastavaan talvi-ilmastoon, jolloin iho joutuu erityisen koville. Unelman jälkeen sarjamme on kasvanut monella uudella tuotteella ja olemme erityisen iloisia, että tuotteemme löytyvät nyt myös Ruohonjuuren valikoimasta, Mia Höytö iloitsee.

Mikä on yrityksenne filosofia? Mikä tekee Mia Höytö -kosmetiikkasarjasta aivan erityisen?- 

– Rakastamme luontoa ja eläimiä. Haluamme tehdä kauneudenhoitoa, joka on hyväksi iholle ja ympäristölle. Tämän vuoksi pyrimme löytämään niin raaka-aineet kuin muutkin käyttämämme materiaalit pakkauksista lähtien läheltä.

Tuotteemme ovat erityisen hoitavia ja soveltuvat täydellisesti pohjolan haasteelliseen ilmastoon. Haluan, että tuotteet todella toimivat, ja että asiakas saa iholleen näkyviä tuloksia sarjamme tuotteilla, sarjan perustaja valottaa.

– Omaa suosikkituotetta on vaikea valita, koska olen kehittänyt niistä jokaisen. Jos yksi kuitenkin on valittava, niin se on Lumous-seerumi, koska se jättää iholle todella kauniin pinnan ja se soveltuu käytettäväksi koko kasvoille. Pienten lasten äitinä arvostan nopeutta ja sitä, että voin levittää tuotteen myös silmänympärysiholle, joka näinä vähäunisina aikoina tarvitsee erityistä hoitoa.

Millaisille ihmiselle suosittelisitte luonnonkosmetiikkatuotteitanne aivan erityisesti?

– Suosittelen sarjaamme ihmiselle, joka haluaa toimivaa luotettavaa ihonhoitoa. Sarjamme vastaa vaativimmankin asiakkaan tarpeisiin ja tuo iholle näkyviä tuloksia. Haluan tuoda ihmisille hemmottelua ja kauneutta jokaiseen päivään arjen keskelle, Mia kiteyttää.

 

Osta Mia Höytö-sarjan tuotteet Ruohonjuuren verkkokaupasta >>