Ruohonjuuri palvelee Sinua myös Citycenterissä!


Uutta: Asiakkaidemme toiveiden tuloksena Citycenterin Ruohonjuuressa
palvellaan lauantaisin klo 19:n saakka.

Citycenterissä, Helsingin ydinkeskustassa Sinua palvelee terveellisten herkkujen Ruohonjuuri, josta saat mukaasi myös itse valmistamamme deliherkut. Vegaanisten ja gluteenittomien luomunautintojen delipisteestämme voit napata mukaasi herkulliset smoothiet, ravinteikkaan ruoka-annokset, raikkaat salaatit ja valloittavan valikoiman raakaherkkuja!

Citycenterin Ruohonjuuren asiantunteva ja innokas henkilökunta palvelee sinua arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-19 ja sunnuntaisin klo 12-18, tervetuloa hyvän mielen ostoksille! Uusimman Ruohonjuuren osoite on Keskuskatu 6 (Citycenter, Saarisen piha), 00100 Helsinki

Citycenterin Ruohonjuuri valittiin Retail Awards:in Vuoden myymälä 2015-kisan voittajaksi.

Kaupan Maailma -lehti ja messujärjestäjä easyFairs jakoivat suomalaisen vähittäiskaupan Retail Awards -palkinnot kuudennen kerran. Vuoden myymäläksi valittiin Citycenterin Ruohonjuuri.

Raadin perustelut:
•    Raikas, uudenlainen myymäläkonsepti, joka on tuonut perinteisen ekokaupan 2010-luvulle
•    Hyvä lokaatio ja raikkaat esillepanot houkuttelevat myös massoja
•    Konsepti on madaltanut tavallisen kuluttajan kynnystä tutustua ekokauppaan ja ekologiseen elämäntyyliin
•    Laadukas delipiste, josta on helppo napata mukaan raaka- ja luomuruokaa
•    Tarjoaa laajan tuotevalikoima eko- ja luomutuotteita yhdestä paikasta
•    Ruohonjuuri on Suomessa todellinen ekokaupan brändi, joka laajentaa palveluvalikoimaansa rohkeasti. Tulossa mm. oma kauneushoitola ja fytonomiaosasto.

Ihan innoissamme kiitämme luottamuksesta sekä raatia että asiakkaitamme!

 

Keskustan (Citycenterin) Ruohonjuuressa sinua palvelevat:

Reetta, myymäläpäällikkö (reetta.mandelin@ruohonjuuri.fi)
”Olen citynainen ja nautin sopivasta hulinasta ja hyvästä sykkeestä. Joskus kuitenkin hulinat voivat olla stressaavia ja kaupungin saasteet kuormittavat kehoa liikaa. Tällöin ravinnon ja terveellisten elämäntapojen merkitys korostuu.

Panostankin terveelliseen, ravintorikkaaseen puhtaseen ruokaan joita buustaan valikoimistamme löytyviltä superfood- ja lisäravinnetuotteilla.

Viherjauheet ja levät ovat ehdottomia suosikkejani – ja tottakai pähkinät sekä siemenet ja laadukkaat öljyt. Kosmetiikkakaappini on kokenut mylleryksen viimeisen muutaman vuoden aikana ja pikkuhiljaa voin hyvällä omallatunnolla kertoa että ainakin 80% tuotteista taitaa olla jo luonnonkosmetiikkatuotteita. Hyvä luonnolle ja hyvä minulle!”

Veli-Matti, tuotevastaava

Jonna, asiakaspalvelija:

”Minulle kokonaisvaltainen hyvinvointi ja luonnon kunnioittaminen ovat tärkeitä asioita. Tärkeitä arvoja ovat minulle myös myönteinen elämänasenne ja itseni kehittäminen. Terveys muodostuu päivittäin tehtävien hyvien tekojen ja valintojen kautta. Osaamista minulla löytyy niin perinteisen koululääketieteen kuin funktionaalisen lääketieteen ravintovalmentajan opintojen parista. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, mutta tanssi on ehdottomasti suurin intohimoni.”

Caroliina, asiakaspalvelija:

”Olen kokonaisvaltaista hyvinvointia tavoitteleva herkkusuu, joka välillä myös työskentelee myymälämme delin puolella. Kiinnostuksen kohteina ovat eläinten ja ihmisten luontaislääkintä, superfoodit sekä erilaiset raakaruoat ja herkut.”

Kristian, asiakapalvelija:

”Olen kiinnostunut energiatasojen maksimoinnista ja niiden ylläpitämisestä vaihtelevissa elämäntilanteissa ja ihmisen kehonhuollosta sen kokonaisvaltaisen ravitsemisen avulla, asioiden ytimestä pinnalle asti. Tämän lisäksi pyrin tekemään elämässäni ekologisesti kestäviä valintoja mahdollisimman yksinkertaisesti ja käytännönläheisesti. Asiantuntemusalueeni ovat erilaiset superfoodit ja suosikkituotteitani on spirulinalevä, erilaiset luomulaatuiset tai villinä kasvaneet marjat, intialaiset mausteet ja korkealla vuoristossa kasvanut kahvipapu espressopaahtona mutteripannussa sekä tietysti lääkinnälliset sienet niiden monissa muodoissaan.”

Teia, asiakaspalvelija:

”Minulle luonto, luonnollisuus sekä puhdas ravinto ovat erittääin tärkeitä. Suosin luonnonmukaisia tuotteita, niin itseni kuin kotini päivittäisessä huollossa. Päiväni potkaisen käyntiin voimaa antavalla chian siemen vanukkaalla ja itse tehty raakasuklaa piristää päivääni maukkaasti….nam!!! ”