Harvest Moon -kookosjogurtit ensimmäisenä Suomessa Ruohonjuuresta!

Huippusuositut Harvest Moon -kookosjogurtit saapuvat Ruohonjuureen ensimmäisenä Suomessa, asiakkaidemme vuolaiden toiveiden tuloksena!

Huippusuositut Harvest Moon -sarjan kookosjogurtit saapuvat Ruohonjuureen ensimmäisenä Suomessa perjantaina 18.8., asiakkaidemme vuolaiden toiveiden tuloksena!

Harvest Moon -sarjan pehmeän täyteläinen kookosjogurtti on useaan otteeseen maailman parhaaksi kehuttu makunautinto. Tämä lisäaineeton liehittelijä ja vegaaninen viettelys saa toden totta makuhermosi helähtelemään!

Lukuisat terveys- ja trenditietoiset asiakkaamme  ovat toivoneet Harvest Moon -jogurtteja kauppojen hyllyille Suomessakin. Me Ruohonjuuressa olemme kahden vuoden ajan olemme tehneet töitä saadaksemme tämän maailman herkullisimman kookosjogurtin valikomiimme. Nyt olemme aivan innosta ja onnesta soikeina saadessamme ensimmäisenä Suomessa olla jälleen toteuttamassa asiakkaiden toiveita ja tuomassa tämän ihanuuden kaikkien herkkusuiden ulottuville!

Harvest Moon kookosjogurtti

Ruohonjuureen myymälöihin ensinmmäisenä saapuvien Harvest Moon -kookosjogurttien makuina ovat natural, vanilja, sitruuna, mango-passion ja suklaa.

100 grammassa Harvest Moon- kookosjogurttia on kaloreita 183 kcal, hiilihydraatteja 3 grammaa (joista sokereita 0,5 g) ja rasvaa 18 grammaa.

Harvest Moon -kookosjogurtit saatavilla kaikista Ruohonjuuren myymälöistä pe 18.8. alkaen!

Nämä mahtijogurtit ovat tutustumistarjouksessa myymälöissämme syyskuun loppuun saakka 2,95 /purkki. Sen jälkeen hinta on 3,45 /kpl.

Löytääkö tämä maailman paras kookosjogurtti tiensä sinun jääkaappiisi? Maista ihmeeaaä ja ihastu itsekin!