Happy Food Store valloittaa maailmaa ostoskassi kerrallaan

Tukholman katukuvassa voi nyt nähdä trenditietoisimpien kulkijoiden olalla keinahtelemassa iloisen oranssin kangaskassin, jonka kyljessä komeilee teksti Happy Food Store. Mistä tulevan kesän kuumimmassa trendissä oikein on kyse? Tässä jutussa otetaan siitä selvää!

Happy Food Store

Ruotsin ensimmäinen Ruohonjuuri niittää “rapakon takana” mainetta ja kunniaa. Yhä useampi ruotsalainen kantaakin nyt Happy Food Storen kangaskassia rinta rottingilla ja suosittelee putiikkia isolla ilolla ystävilleenkin.

Ruotsalaisten asiakkaidemme toiveiden tuloksena rantautui Ruohonjuuri puolisentoista vuotta sitten isolla innolla myös “rapakon taakse” Tukholman ydinkeskustaan osoitteeseen Sveavägen 22. Yhdessä Happy Food Storen kanssa Ruotsiin suuntasi myös joukko suomalaisia pienyrityksiä, joiden suomalaisia tuotteita viedään näin yhdessä maailmalle. Muun muassa Foodinin, Frantsilan, Flow Kosmetiikan, Goodion sekä Puhdistamon tuotteita löytyy niin Happy Food Storen myymälän hyllyiltä kuin verkkokaupankin valikoimista ruotsalaisten asiakkaidemme iloksi.

Ruohonjuuren “sielu” näkyy Happy Food Storessa

Niin valikoiman, myymälän ulkoasun kuin asiakaspalvelunkin saralla on töitä paiskittu yhdessä alusta asti isolla innolla, jotta Ruohonjuuren 36-vuotisen historian aikana rakentunut aitous ja  “sielu” välittyisivät asiakkaille mahdollisimman autenttisina niin Tukholman ydinkeskustassa kuin missä päin maailmaa tahansa – silti paikallisten asiakkaiden toiveet ja mieltymykset esimerkiksi tuotevalikoiman suhteen huomioiden.

Asiakkaamme ovatkin kehuneet kokemuksiaan vuolaasti niin suoraan myymälähenkilökunnalle kuin some-kanaviinkin innolla naputellen – muun muassa kertoen, että Tukholmassa ekokauppojen tarjonnan saralla ei ole yhtä laajaa ja monipuolista tuotevalikoimaa aiemmin tullut vastaan.

Myös Ruohonjuuren mainonnassa näkyvä, iloa ja elinvoimaa pursuileva “tone of voice” on ihastuttanut asiakkaita Ruotsissakin. Asiakkaat ovat kyselleet, kuka on kirjoittanut esimerkiksi paikallisissa sanomalehdissä näkyväy mainokset, ja kertoneet tulevansa aina hyvällä tuulelle lukiessaan niitä.

Tapahtumia ja elämyksiä asiakkaille

Kuten Ruohonjuuri, myös Happy Food Store on rohkea edelläkävijä, joka haluaa tehdä asiakkaistaan entistäkin onnellisempia. Laajan valikoiman ja ylivertaisen asiakaspalvelun ohella asiakkaiden onnellisuutta lisätään muun muassa erilaisten asiakkaita innostavien tapahtumien avulla. Happy Food Storessa onkin jo järjestetty lukuisia tapahtumia – niin sinkkuiltoja, erilaisia luentoja ja teemapäiviä kuin kaksi Suomalaista iltaakin.

Suomalainen ilta eli Finsk afton järjestettiin Happy Food Storessa jo toista kertaa, Sana hauskasta tapahtumasta on kiirinyt erityisesti ruotsinsuomalaisten asiakkaidemme keskuudessa.

Kalevalan päivänä 28.2. järjestetystä Suomalaisesta illasta on tullut Happy Food Storessa jo traditio, jota asiakkaat odottavat innolla. Mukana menossa on paljon suomalaisia tavarantoimittajia ja illan ohjelmassa muun muassa suomalaisia yhteislauluja sekä luomullisia maistiaisia. Viimeksi paikan päällä nähtiin myös ihka aito Aino sekä Väinämöinen, joista etenkin ruotsinsuomalaiset asiakkaamme olivat varsin innoissaan, myymäläpäällikkö Anette Afzelius kertoo innoissaan.

Biohakkeri Martina Johanssonin luento Happy Food Storen asiakkaille keräsi paikalle tuvan täyteen kuulijoita.

Suosiota saavutti myös Happy Food Storessa taannoin yhteistyössä ruotsalaisen, tunnetun biohakkerointiguru Martina Johanssonin kanssa järjestetty luento. Martina on perehtynyt erityisesti ketogeeniseen ruokavalioon ja suositellut monia Happy Food Storessa myytäviä tuotteita seuraajilleen myös sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Warrior Coffeen instant-voikahvit ovat Martinan suosiossa. Martina kehuukin vuolaasti Happy Food Storen laajaa valikoimaa ja monia biohakkeroinnin tueksi sieltä löytyviä tuotteita, joita ei aiemmin ole Ruotsista saanut.

Puhdistamon Tripla Magnesium ruotsalaisten suosiossa

Happy Food Storen laaja valikoima on niittänyt vuolaasti suitsutusta ruotsalaisilta asiakkailta. Muutamia “hittituotteitakin” on jo noussut aivan erityisen suureen suosioon.

– Erityisesti Puhdistamon Tripla Magnesium -sarjan tuotteet ovat saavuttaneet mainetta ruotsalaisten asiakkaidemme parissa. Muun muassa magnesium-aiheisissa paikallisissa Facebook-ryhmissä sitä testanneet asiakkaamme ovat kehuneet tuotetta vuolaasti, ja innostaneet muitakin tilaamaan. Puhdistamon Tripla Magnesium onkin ollut alusta asti esimerkiksi Happy Food Storen verkkokaupassa yksi myydyimmistä tuotteista, Anette Afzelius kertoo.

Ruotsalaisille maistuvat muun muassa myös Suomessakin asiakkaiden suosikkeina paistattelevat Adukin cashew-pähkinät ja Foodinin viherjauhe. Luonnonkosmetiikan saralla puolestaan erityisen suurta suosiota on “rapakon takanakin” kerännyt Evolve-sarjan Hyaluronihapposeerumi.

Happy Foodist -lähettiläät mukana menossa

Happy Food Storella on alusta asti ollut oma uskollinen asiakaskuntansa ja fanijoukkonsa. Happy Food Storen ensimmäiset Happy Foodist -brändilähettiläät starttasivatkin toimintansa isolla innolla jo vuoden 2018 loppupuolella.

Happy Foodistit ovat joukko Happy Food Storen innokkaita asiakkaita, jotka haluavat viedä ilosanomaa Happy Food Storesta ja mahtavista tuotteista yhä useamman ulottuville Ruotsissa. Monet ovat erittäin aktiivisia ja innokkaita kertomaan kokemuksiaan Happy Food Storen tuotteista omassa tuttavapiirissään ja myös some-kanavissaan.

Happy Foodist -lähettiläämme Nathalie (Instagramissa @selfloverebel) suosittelee ilolla Madara yrttideodoranttia!

Happy Foodistien ja myös muiden paikallisten vaikuttajien ansiosta sanoma Happy Food Storesta onkin levinnyt tehokkaasti ja yhä uudet kiinnostuneet asiakkaat löytäneet tiensä Sveavägenin myymäään tai verkkokaupan asiakkaaksi.

Happy Food Storen maailmanvalloitus on siis Ruotsissa hyvässä vauhdissa – maailmaa muutetaan paremmaksi ostoskassi kerrallaan!

Happy Food Storen löydät Tukholmassa osoitteesta Sveavägen 22.

 

Seuraa Happy Food Storea:

https://www.happyfoodstore.se

https://www.facebook.com/happyfoodstore.se

Instagram: @happyfoodstore

 

Lue myös:

Happy Food Store – mistä nimi sai alkunsa? >>