Ruohonjuuren Happy Food Store -ketjun toinen myymälä avataan 1.11. Tukholmassa

Liljeholmenin kauppakeskukseen avattava puoti houkuttelee etenkin terveystietoisia ja luonnonkosmetiikasta lumoutuneita tukholmalaisia. Vaikka ruotsalaiset mielletään usein trendien harjalla surffaajiksi, luonnonkosmetiikassa ja terveystuotteissa Suomessa ollaan aimo harppaus edellä. 

Happy Food Store ruohonjuuri

Tukholmassa tammikuusta 2018 saakka vaikuttaneen Happy Food Storen myötä monet suomalaiset pienyritykset ovat ottaneet ensiaskeleita kansainvälistymisessään. Esimerkiksi jyväskyläläisen Rawmance-perheyrityksen Foodin-tuotteet ovat nousseet erittäin suosituiksi tukholmalaisten asiakkaidemme keskuudessa. Myös suomalaisen Vihreä kosmetiikka -yrityksen Flow Cosmetics -luonnonkosmetiikkatuotteet ja Frantsilan yrttitilan perinteikkäätkin itsehoitotuotteet on otettu hyvin vastaan.

Perjantaina 1.11. avattava Happy Food Storen toinen myymälä vahvistaa Liljeholmstorget Galleria -kauppakeskuksen modernia henkeä ja on “piste iin päällä” paikan jo entisestäänkin kattavaan luomutarjontaan. Happy Food Store tuo kuluttajien ulottuville paljon erikoistuotteita ja suomalaisiakin brändejä, joita ei ennen ole ollut siellä päin kaupunkia saatavilla.

Happy Food Store ruohonjuuri

“Liljeholmenissa asuvat ja södermalmilaiset ovat jopa Tukholman mittakaavassa erityisen trenditietoista väkeä, joten Happy Food Storen uuden myymälän sijainti on kutakuinkin täydellinen”, Ruohonjuuren kansainvälistymistä Ruotsissa luotsaava Fanny Kallinen kertoo tohkeissaan Tukholmasta käsin.

– Asiakkaat odottavat jo malttamattomina myymälän avaamista. He ovat jopa kurkkineet pressujen alle ja olleet todella kiinnostuneita siitä, mitä tuleman pitää.

–  Selvästi alueella asuu ihmisiä, joita kaikki uusi viehättää, Kallinen toteaa.

Happy Food Store ruohonjuuri

Myös ruotsalaista mediaa Happy Food Store on kiinnostanut uuden myymälän avaamisen myötä enemmän kuin koskaan ennen. Etenkin tulevaisuuden laajentumissuunnitelmat ja yrityksen maailmaa parantava missio ovat saaneet palstatilaa.

– Tukholmassa aletaan nyt uskoa, että olemme tulleet tänne jäädäksemme. Happy Food Store -perhe tulee kasvamaan edelleen. Suunnitelmissamme on avata viisi myymälää muutaman vuoden sisällä. Asiakkailta on tullut lukuisia toiveita uusista sijainneista, mutta avaamme ensin Liljeholmenin myymälän ja sen jälkeen keskitymme seuraaviin puoteihin, Kallinen kertoo.

Happy Food Store ruohonjuuri

Liljeholmenin myymälä on Ruohonjuuren omistaman Happy Food Store -ketjun toinen myymälä. Ensimmäinen avattiin alkuvuodesta 2018 Sveavägenille ja on jo saavuttanut suuren suosion asiakkaiden parissa.

 

Lisätietoa:

 

Arto Ranta-aho, toimitusjohtaja, Ruohonjuuri Oy, p. 050-373 0330, arto.ranta-aho@ruohonjuuri.fi

Fanny Kallinen, kansainvälistäjä, Ruohonjuuri Oy, p. 044-7412316, fanny.kallinen@ruohonjuuri.fi