Hamppu-raakasuklaapallot

Suositun Herkän vatsan kokkikoulu -kirjan kirjoittaja Pauliina Tervon herkullinen jouluinen reseptivinkki. Testaa ja ihastu itsekin!

Hamppu-raakasuklaapallot

 

• 1 dl luomu maapähkinätahnaa (crunchy)
• 4 rkl intiaanisokeria
• 4 rkl kylmäpuristettua kookosöljyä (juoksevana)
• 1⁄2 tl jauhettua vaniljaa
• 2 dl tattarihiutaleita
• 1⁄2 dl hamppurouhetta
• 1⁄2 dl auringonkukansiemeniä
• 3 rkl raakakaakaojauhetta
Pinnalle: kookoshiutaleita

Sekoita kulhossa huoneenlämpöinen maapähkinätahna, intiaanisokeri, juoksevaksi lämmitetty kookosöljy ja vaniljajauhe. Lisää kuivat aineet maapähkinäseokseen ja puristele käsin tasaiseksi massaksi.

Pyörittele suklaamassasta pieniä palloja ja kierittele ne lopuksi kookoshiutaleissa. Aseta suklaapallot tarjottimelle ja nosta jääkaappiin jähmettymään 4 tunniksi.

Säilytä suklaapallot jääkaapissa kannellisessa rasiassa tai pakasta ne.

Resepti: Pauliina Tervo / Herkän vatsan kokkikoulu