Cicioni kasvipohjainen cashew-mantelijuusto saapuu Suomeen!

Manteleista ja cashew´ista fermentoimalla valmistettu vegaaninen artesaanijuusto rantautuu Ruohonjuuren hyllyille lokakuun alussa.

 

Mahtava makunautinto – ihan ilman muuuuta! Näin voisi toden totta kuvailla Cicioni-sarjan manteli-cashew-juustoa, joka putkahtaa Ruohonjuuren hyllyille tänä syksynä.

Ravinnetiheyttä ja aitoja raaka-aineita arvostavien ja lehmänmaitoa karttavien keskuudessa kasvipohjaiset juustot ovat saavuttaneet suuren suosion maailmalla. Yhä useampi vaihtaa eettisistä, terveydellisistä tai ympäristösyistä maitopohjaisen juuston vegaaniseen versioon. Ja mikäs siinä on vaihtaessa, kun mahtavia makuelämyksiä on tarjolla!

Tähän saakka suurin osa suomalaisten kauppojen hyllyjä notkuttaneista vegaanisista juustoista on ravitsemuksellisesti ollut melko turhanpäiväistä tavaraa. Muutos asiaan on astellut manteleista ja cashew ́ista fermentoimalla valmistetun artesaanijuuston muodossa!

Italiassa suurella sydämellä ja vankkumattomalla ammattiatidolla käsityönä valmistettu Cicioni-manteli-cashew-juusto on luomulaatuinen lumous ja vegaaninen viettelys, josta vatsakin iloitsee! Ruohonjuuresta löytyvä Cicioni-juusto on toden totta täyttä tavaraa ja se sopii nautittavaksi niin leivällä, salaateissa kuin vaikkapa makuhermoja helisyttelevänä herkkuna – vaikkapa sitten viinin kaverina.

Asiakkaamme suosittelee:
”Melkeinpä seitsemäs taivas aukeni minulle, kun sain vihdoin maistaa Cicioni-mantelijuustoa! Todella täyteläinen maku ja täydellinen rakenne tekevät tästä eittämättä vegaanisten juustojen kuninkaan.”

 

Asiakkaidemme toiveiden tuloksena saapuvat vihdoinkin täysin vegaaniset, kasvipohjaiset Cicioni manteli-cashewjuustot Ruohonjuuren hyllyille lokakuun alkupuolella!

Kannattaa siis pysyä kuulolla – lokakuun alusta alkaen nämä herkkujuustot saatavilla kaikista myymälöistämme!