Berrypicker-murot – siisti ja kätevä välipala

Lapsen kanssa reissaamiseen pitää varautua monella tapaa: Vaipat, nukkumamahdollisuudet liikenteessä, viihdykkeet istumisjaksoja varten ja tärkeimpänä välipalat. Sormiruokailijan unelmaruokaa on sellainen, mikä ei sotke mutta maistuu. Hyvällä onnella välipalan nauttiminen sujuu mukavasti myös auto- tai bussimatkalla.

Berrypickerin ihanat murot ovat tulleet jäädäkseen meidän välipala-arsenaaliimme. Puolukka-täysjyvämurorenkaat ovat juuri sopivia pieniin kätösiin sekä maistuvia, terveisin yhtä lailla muroja naposteleva äiti. Hitaat hiilarit, runsaat kuidut ja vähäsuolaisuus ovat niitä asioita mitä pakkauksenkin teksteihin on nostettu, eikä suotta. Ravittu, hyvän vatsan toiminnan omaava lapsi, joka syö terveellisesti on varmasti jokaisen äidin tavoite.

Berrypickerillä on tarjolla myös puuroja, joihin ei tarvitse lisätä kuin neste. Vaikka tähän mennessä olemmekin olleet täysin riippuvaisia Hollen 3-viljan puurosta, olen onnistunut nostamaan pikku hiljaa sen sekoitteen rinnalle myös tätä marjaisampaa vaihtoehto. Ovela äiti näet sekoittelee pikku hiljaa takuupuuroon muitakin puuroaineksia ja laajentaa näin repertuaaria lapsen sitä edes huomaamatta. Hih!

Kuva ja teksti: Mia Backman, Ruohonjuuren asiakas