Anna lehtikaalin rikastaa ravintosi!

Tiesitkö, että lehtikaali on yksi ravinteikkaimmista vihanneksistamme?

Reilu vuosi sitten lehtikaalin suosio räjähti käsiin ja tuo trendikaali olikin yhtäkkiä kaikkien huulilla. Jopa Beyoncé tanssi musiikkivideollaan college-paidassa, jonka rintamusta varsin näyttävästi koristi sana ”KALE”. Kuulopuheiden mukaan myös McDonald’s harkitsi ottavansa lehtikaalia valikoimaansa viheryttämään.

Kuiturikas lehtikaali sisältää runsaasti ravintoaineita, etenkin A-, ja C-vitamiinia, rautaa, kalsiumia sekä proteiinia. Jopa 39% lehtikaalin painosta on proteiinia, minkä takia se onkin erittäin ravinteikas vaihtoehto etenkin kasvissyöjien ruokavalioon. Lehtikaali sisältää myös terveyttä edistäviä Omega-3 rasvahappoja sekä K-vitamiinia.

Ehkäpä iisein tapa nauttia lehtikaalin hyödyistä on nauttia sitä lehtikaalijauheen muodossa. Lehtikaalijauheesta saat tämän vihreän voimakasvin hyödyt elimistöni iloksi varsin vähällä vaivalla – ja vieläpätiiviissä ja helppo käyttöisessä muodossa.

Asiakkaamme suosittelee lehtikaalijauhetta:

”Loistavan makuinen viherjauhe! Laitan tätä mm. kikhernemunakkaaseen ja salaatinkastikkeeseen. Sopii hyvin ruoanlaittoon ja antamaan makua muihin viherjauheisiin.” – Anna

Lehtikaalijauhetta on helppoa käyttää: lisää sitä smoothien sekaan tai vaikkapa piirakoihin! Voit vallan mainiosti myös viimeistellä raikkaan salaattiannoksesi ravinteikkaalla ja maultaan täyteläisellä lehtikaalijauheella. Ruohonjuuresta löydät luomulaatuista lehtikaalijauhetta Foodin-sarjan pusseihin pakattuna.

Lehtikaalisipsit ovat fiksuja napsipaloja

Monen mielestä herkullisin tapa nauttia lehtikaalin iloista on pistellä poskeensa kaalia sipsimuodosssa. Nekin löydät Ruohonjuuresta, tottakai!