Ala oman elämäsi hajuvesikeksijäksi!

Olen kuullut että ihmisen tuoksumuisti on muistamisen tavoista pitkäkestoisin ja uskonkin tähän. Terveisiä vaan sille pojalle, jonka kanssa olin elokuvissa ylä-asteiässä, puhtaiden pyykkien tuoksu on edelleen sinun tuoksusi.

Itse haluan tuoksua paras ja naiselliselle, mutta en aina samalle. Nerokkaista nerokkain keksintö onkin ruveta oman elämänsä hajuvesikeksijäksi ja sen mahdollistaa Florascent Aroma Spray-tuoksut.

Jokainen tuoksu on oma puhdas tuoksunsa ja kerrostamalla näitä itse itsesi päälle, saat aikaan tuoksuyhdistelmän. Luonnollisuus hajuvedessä on minulle tärkeää. Valitettavasti suurin osa tavanomaisista hajuvesistä sisältää niin kutsuttuja hormonihäiritsijöitä, joita todella haluan vältellä. Nyt se on mahdollista tyylikkäästi ja luovasti.

Aroma Spray -tuoksuja on 13 kappaletta, joista minulla on käytössä toistaiseksi kolme: Maanläheinen patsouli, kirpeän raikas greippi ja naisellisen pehmeä vanilja.

Pidän jokaisesta tuoksusta puhtaana omina itsenään, mutta olen myös käyttänyt niitä kahden pareissa.

Patsoulista tulee itsenään sellainen olo niinkuin olisi rentoumassa metsässä, mieheni mielestä tuoksuin siltä että olemme mökin terassilla menossa saunomaan.

Greippi taas herättää ja virkistää mieltä, kukapa ei oikeasti pitäisi sitruksen pirteydestä? Leikkisästi sanoen, tulee iloisen vitaminoitu olo.

Vaniljan koen olevan klassikko, perinaisellinen ja pehmeä. Mieheni kiinnitti tähän myös erityisesti huomiota, joten eiköhän toivottu hurmausefekti ainakin tähän tuoksuun tiivisty.

Koska tuoksuja on niin monta, tulee menemään vielä hetki aikaa että saan jokaista näistä kaappiini mutta onneksi joulu tulee ja olen pyytänyt lahjaksi täydennystä hajuvesihyllyyni. Seuraavaksi onkin nimipäiväni. Ja sitten Äitienpäivä. Syntymäpäivä ja parisuhteen vuosipäivä. Vuoden päästä olen jo sekoitusten mestari.
Teksti ja kuvat: Mia Backman