Puhdistusvaahto, RimitaTriple, 100 ml

Puhdistusvaahto, RimitaTriple, 100 ml
14,95 €
( 149,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka maakunta vegaaninen
RimitaTriple puhdistusvaahto ammentaa tehonsa Suomen luonnon antimista!

Yksityiskohdat

Kotimainen RimitaTriple -puhdistusvaahto puhdistaa ihon kuivattamatta sitärahtusenkaan vertaa. 

Rimita-sarjan puhdistusvaahdon hoitavuus peustuu suomalaisen luonnon mahtiantimiin: tyrniin, siankärsämöön ja piharatamoon. Tyrni sisältää runsaasti ihoa hoitavia antioksidantteja sekä c-ja e-vitamiineja. Piharatamo tuo luonnollista puhdistavuutta. Siankärsämö on ihoa vahvistava, pintaverenkiertoa elvyttävä ja ihohuokoisia sulkeva ainesosa. Suosittelemme RimitaTriple puhdistusvaahtoa kuivalle ja sekaiholle. Se soveltuu myös ripsenpidennyksien puhdistukseen.

Tuotekehitetty ja valmistettu Suomessa.

Rimita Green on äidin ja pojan luotsaama, pietarsaarelainen perheyritys, jota yhdistää aito halu tuoda ihmisille hyviä ja puhtaita vaihtoehtoja sekä intohimo puhtaisiin suomalaisiin marjoihin ja yrtteihin. Rimita-sana tulee perheenjäsenten etunimien alkukirjaimista ja Green kertoo puolestaan vihreistä arvoista.

Korkealaatuisuus tarkoittaa Rimita Greenille ensiluokkaisia raaka-aineita ja toimivia, kontrolloituja valmistusprosesseja. Kokeile ja totea hellävaraisten tuotteiden teho ihollasi!

Lisätiedot

  • EAN: 6430058870081
  • Ainesosat: Vesi, cocamidopropyl betaiini, glyseriini, tyrniuute, ruusunkukkavesi, siankärsämöuute, piharatamouute,e-vitamiini, fenyylietanoli, bentsoehappo, bentsyylialkoholi, dehydroetikkahappo, tuoksu (luonnollinen)
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Puhdistusvaahto
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, maakunta, vegaaninen