Ekohammasharja, valkoinen

Ekohammasharja, valkoinen
4,95 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava
Voiko hammasharjalla tosiaan suojella pandoja?

Yksityiskohdat

Humble Brush Ekohammasharja on kestävä valinta! Humble Brush hammasharjojen harjakset ovat testatusti BPA (bisphenoli-A) vapaita. Harjasten materiaali on nylon-6, joka kompostoituu 2-3 vuodessa jättämättä minkäänlaisia toksiineja jälkeensä.

Humble Brush hammasharjan varsi on 100 % biohajoavaa bambua. Bambu on maapallon nopeimmin kasvava materiaali. Se on luonnostaan antibakteerista, eikä sen viljelyssä tarvita lannoitteita tai torjunta-aineita. Hammasharjan varreksi bambu sopii loistavasti, sillä se on luonnostaan luistamatonta materiaalia. Kokonaisvaltainen ekologisuus jatkuu myös pakkauksessa: harja on pakattu läpinäkyvään ja biohajoavaan, täysin kasvipohjaiseen kääreeseen. Harjan pahvipakkaus on tehty 100 % kierrätysmateriaalista.

Jokaisesta myydystä harjasta Humble Brush lahjoittaa yhden harjan kehitysapuun.

Valitse omasi viidestä värivaihtoehdosta: sininen, purppura, keltainen, musta ja valkoinen. Kaikki aikuisten harjat ovat pehmeitä (soft). Humble Brushin harjausote on ergonominen ja muotoilu yksinkertaisen tyylikäs.Ympäristöystävällinen bambuharja kestää aivan yhtä pitkään massatuotetut muoviharjatkin.

Humble Brush ei häviä "tavallisille hammasharjoille" missään suhteessa - mutta voittaa ne eettisyydessä, ekologisuudessa ja tyylissä 6-0!

Lisätiedot

  • EAN: 7350075690044
  • Ainesosat: Materiaali: kestävästi viljelty bambu, nylon -6
  • Alkuperämaa: Ruotsi
  • Tuotetyyppi: Hammasharjat