Ecoffee cup, look into my eyes

355 ml
Ecoffee cup, look into my eyes
355 ml

Normaali hinta: 11,95 €

Special Price 9,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Hauskan harmonisen kuvioinen kestokahvikuppi!

"Nää kaikki Ecofeen kupit on niin ihania iih!! Kupin materiaali tuntuu miellyttävältä kädessä ja työmatkalla nautiskeltu kahvi tuo ihanalla tavalla luksusta arkeen kun sulla on jotain omaa kivaa mukana! Lahja joka kestää ja näkyy ja saaja muistaa minut aina lämmöllä, kun siemailee kupistaan :)"

- Tuulia

Yksityiskohdat

Tämä muki kestää niin myötä- kuin vastamäessä.

Luomulaatuisesta bambukuidusta valmistettu Ecoffee-kestomuki on kevyt, käytännöllinen ja tyylikäs valinta käytettäväksi kertakäyttöisten take away -mukien sijaan. Ecoffee-kupin vetoisuus on 355 ml.

Kestomuki on ilo silmälle - ja ympäristölle. Konepesun kestävyytensä ansiosta Ecoffee-kuppi on helppo ja näppärä elämänkumppani, joka kestää niin myötä- kuin vastamäessäkin. Monta mojovaa värivaihtoehtoa - valitse omasi! Pesethän Ecoffee-kuppisi astianpesukoneen ylätasolla, niin se kestää pesun hyvin.

Huomaathan, että Ecoffee-kestokupin sisään kaadettavan juoman lämpötilan tulee olla maksimissaan 80 astetta - mikä on oikein oivallinen lämpötila teelle ja kahville. Jos kaadat kuppiin kiehuvan kuumaa vettä suoraan vedenkeittimestä, muki kuumenee liikaa. Kestävä ja pestävä Ecoffee-muki ei kuumemmasta juomasta kuitenkaan vahingoitu eikä juomaan liukene mitään, ainoa haitta ylikuumenemisesta on sormille. Suosittelemme siis alle 80 asteen lämpötiloja Ecoffee-kupista nautittaville juomille.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 355 ml
  • EAN: 5060136005244
  • Ainesosat: Valmistusmateriaali: bambukuitu, maissitärkkelys, luonnonkuitu puusta (70%) ja BPA- sekä ftalaattivapaa hartsi, kierrätettävä silikoni (30%).
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Kestokupit