Ecoffee cup entropy -kestokuppi

400 ml
Ecoffee cup entropy -kestokuppi
400 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava
Turvallinen ja tyylikäs, tippalukollinen kestomuki kääntää katseet!

“Kätevän kevyt ja kestävä kuppi, joka on aina reissussa mukana. Tunnen ylpeyttä kun nappaan kahvin mukaan - eipä tarvitse käytellä kertismukeja!” - Mukti

Yksityiskohdat

Tämä kuppi kestää katsetta ja käyttöä! Luomulaatuisesta, biohajoavasta bambukuidusta valmistettu Ecoffee -kestomuki on kevyt, käytännöllinen ja tyylikäs valinta käytettäväksi kertakäyttöisten take away -mukien sijaan. Ecoffee-kupin vetoisuus on 400 ml.

Huom. uusi ehostunut malli: paksumpi silikonikädensija ja kannessa tippalukko!

Kestomuki on ilo silmälle - ja ympäristölle.

Konepesun kestävyytensä ansiosta Ecoffee-kuppi on helppo ja näppärä elämänkumppani, joka kestää niin myötä- kun vastamäessäkin. Monta mojovaa värivaihtoehtoa - valitse omasi! Pesethän Ecoffee-kuppisi astianpesukoneen ylätasolla, niin se kestää pesun hyvin.

Huomaathan, että Ecoffee-kestokupin sisään kaadettavan juoman lämpötilan tulee olla maksimissaan 80 astetta - mikä on oikein oivallinen lämpötila teelle ja kahville. Jos kaadat kuppiin kiehuvankuumaa vettä suoraan vedenkeittimestä, muki kuumenee liikaa. Kestävä ja pestävä Ecoffee-muki ei kuumemmasta juomasta kuitenkaan vahingoitu eikä juomaan liukene mitään, ainoa haitta ylikuumenemisesta on sormille. Suosittelemme siis alle 80 asteen lämpötiloja Ecoffee-kupista nautittaville juomille.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 400 ml
  • EAN: 5060136005206
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Bambu, Kestokupit
  • Ominaisuudet: biohajoava