DrinkPure Travel & Outdoor

DrinkPure Travel & Outdoor
99,00 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Puhdasta vettä ilman kemikaaleja - reissuunkin kaveriksi!

Yksityiskohdat

DrinkPure Travel & Outdoor on vedensuodatin vailla vertaa! Tällä sukkelalla suodattimella poistat tehokkaasti taudinaiheuttajan jos toisenkin - kyytiä saavat bakteerit, alkueläimet, kystat sekä veteen liuenneet epäpuhtaudet kuten pehmittimet ja raskasmetallit.

Tämä kannettava vedensuodatin on verrattoman yksinkertainen käyttää ja sillä suodattuu jopa 1000 litraa vettä! Sen salaisuus piilee useissa suodatuskerroksissa. Kyseessä onkin markkinoiden ainoa suodatin, jossa on 4 suodatusvaihetta. Suodattimen sisuksissa uurastavat patentoitu DrinkPureTM polymeeri -kalvo (virtausnopeus on 10 kertaa suurempi kuin muilla kalvoilla), aktiivihiili (neutraloi hajuja) sekä itsestään desinfioiva esisuodatin (poistaa varastoinnin aikana esiin putkahtelevat bakteerit). Ainutlaatuiseksi tämän upeuden tekee se, että suodatin ei kulu sen ollessa pois käytöstä. 

Suodattimen saa kiinnitettyä kaikkiin PET-pulloihin ja sen kuivapaino on vain 150 g. Voit halutessasi käyttää sitä myös pakkauksessa mukana tulevan taitettavan pullon kanssa. 

Pakkauksesta löytyvät DrinkPure-suodatin, taitettava pullo, ruisku huuhtelua varten sekä säilytyspussi.

Tämä vedensuodatin on kätevä päivittäisessä käytössä, mutta se kulkee näppärästi mukana myös matkalla ja retkellä - ota se siis oitis käyttöösi ja ihastu ikihyviksi!

https://www.youtube.com/watch?v=2Bph0R0dNjM

Lisätiedot

  • EAN: 7629999034112
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Vedensuodatus