Drink Pure Home -vedensuodatin

Drink Pure Home -vedensuodatin
99,00 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Putipuhdasta vettä suoraan hanasta!

Yksityiskohdat

Tässäpä kotihanaan asennettava vedensuodatin vailla vertaa! Vallankumouksellinen DrinkPure Home vähentää vedestä torjunta-aineita, hormoneja ja lääkeainejäämiä sekä poistaa kalkkia, mikroplastisia aineita, ruostetta ja epämiellyttäviä hajuja sekä makuja. Tämä sukkela suodatin on markkinoiden ainoa, joka poistaa myös mikromuovit, mikrohiukkaset ja patogeenit kuten bakteerit!

DrinkPure Home on pullollaan maineikasta sveitsiläistä teknologiaa. Suodatin on monikerroksinen ja sen ydin on polymeerikalvo, joka puhdistaa veden ilman kemikaaleja. Miljardit pienet huokoset kalvon rakenteessa antavat suodatinlaitteelle erittäin suuren virtausnopeuden. Suodatin on erittäin helppo asentaa ja verrattoman yksinkertainen käyttää. Se on helppo myös irrottaa, esimerkiksi tiskauksen ajaksi. 

Pakkauksesta löytyvät DrinkPure Home suodatinkotelo, suodatinpatruuna (valmiiksi asennettuna), pehmennyspatruuna (valmiiksi asennettuna), QuickFix-sovitin ja sovittimet M22 ja M24. DrinkPure Home sopii tavallisiin hanoihin, joissa on kierre M22 ja M24. Suodatinjärjestelmä voidaan liittää myös muihin sovittimiin, joita ovat M16, 18, 19, 21 ja 28. DrinkPure Home ei valitettavasti sovelly pienipaineisiin hanoihin.

Tämän parempaa suodatinta saa hakea, ota tämä aarre siis oitis käyttöösi ja ihastu ikihyviksi!

https://www.youtube.com/watch?v=y1B1ZCCmXc8

https://www.youtube.com/watch?v=FE8pV9J8bxY

https://www.youtube.com/watch?v=HK3SZkHQYwA

Lisätiedot

  • EAN: 7629999050396
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Vedensuodatus