Dominican, espresso roast, 250 g

Dominican, espresso roast, 250 g
10,95 €
( 43,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Niin hyvää, että tämä murskaa sydämet!

Yksityiskohdat

"Vahvan hapokas Kuubalaistyyppinen, savuinen ja tupakanomainen espresso. Nämä pavut tulevat meille Dominikaanisesta Tasavallasta Jarabacoan alueelta, missä ne kasvavat 900-1500 metrin korkeudessa. Aivan mieletön! Niin hyvää, että murskaa sydämiä!

Vuonna 2014 perustettu Papu on Jyväskyläläinen pienpaahtimo, jonka missio on tarjota mitä parhainta kahvia, kestävin periaattein. Papun kahvit ovat tuoreita, ne paahdetaan tilauksesta. Laadukas käsityö ja huolellinen paahtoasteen valinta takaa vahvat aromit. Papun käyttämä kahvi on kotoisin sille ominaisesta ympäristöstä. Se kasvaa korkealla, poimitaan käsityönä, kypsänä ja viljellään ilman ilman kemiallisia lannoitus- ja torjunta-aineita Papun kahvit ovat kotoisin sosiaalisesti ja ekologisesti kestäviltä pientiloilta ja viljelijöiden omilta yhteisöiltä. Jäljitettävyys on helppoa ja koko ketju on läpinäkyvä.

Tutkitusti kahvin antioksidantit lievittävät oksidatiivista stressiä ja sen kofeiini kohentaa mielentilaa ja lisää suorituskykyä.

Kahvilla saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. "

Lisätiedot

  • EAN: 6430055460018
  • Ainesosat: 100% luomulaatuinen arabica-kahvipapu

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Dominikaaninen tasavalta
  • Tuotetyyppi: Espresso
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen