Digest Gold -ruuansulatusentsyymi

45 kapselia
Digest Gold -ruuansulatusentsyymi
45 kapselia
38,95 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Tämä "ylensyöjän ystävä "antaa ähkylle äkkilähdön!

"Digest Gold on maailman paras ruuansulatusentsyymi! Kun yhden kapselin ottaa, se auttaa kummasti. Enää ei ruokailun jälkeen nuupahduta, vaan kropan toimintateho on katossa koko ajan!"
-Pertti, Helsinki

“Digest Gold ei ole turhaan kehuttu tuote!! Toimii nimittäin takuulla. Loistava tuki kropan toiminnalle ruokailun jälkeen nautittuna! JES!”
- Teia

"Digest Gold on kautta vuosien aina osoittautunut parhaaksi ensyymivalmisteeksi ikinä. Olen sen omakohtaisesti kokenut ja niin myös lukemattomat tuttavani vuosien varrella. Voin lämpimästi suositella: voit todenäköisesti käyttää lähes kaikkia kasviksia tämän valmisteen kanssa. Toki suositan kohtuutta alkuun mikäli on ollut paljon ongelmia vatsan kanssa. Ota Digest Gold ja nauti elämästä!" 
- Kati

Yksityiskohdat

Enzymedica Gold on Yhdysvaltojen myydyin ruuansulatusentsyymi ja se on voittanut ja voittaa jatkuvasti palkintoja tällä saralla.

Tässäpä siis ruuansulatustasi entraamaan 100 % lisä- ja täyteaineeton sekä kasviperäinen tuote. Se on turpean olon vihollinen ja ylensyöjän ystävä, jota suosittelemme nautittavaksi esimerkiksi grillikaudella tai muulloin raskaiden aterioiden jälkimainingeissa. Digest Gold tarjoaa luontaista voimaa ateroidemme käsittelyyn ruuansulatuskanavassa. Digest Gold on myös mainiota valinta silloin, jos on nauttinut huonosti sulavan ja tavallista raskaamman arkilounaan.

Annostus ja käyttö: Yksi kapseli aterian ensimmäisen suupalan yhteydessä. Enemmän voi turvallisesti ottaa jos tarpeen.

Mitkä ihmeen entsyymit?
Kropassamme suorastaan vilisee miljardeja entsyymejä - siis enemmän kuin Vilkkilässä kissoja.

Mutta mitä ne entsyymit oikein ovatkaan?
No nehän ovat aineita, joiden tehtävänä on vilkastuttaa kehossamme kemiallisia reaktioita (ne toimivat siis katalyytteinä). Pikkuruiset, moninaiset entsyymit pitävät majaansa kaikkien solujemme sisällä. Entsyymit suurena tekijänä kehon kemiallisissa reaktioissa.

Jos kropassamme ei olisi entsyymejä lainkaan, tapahtuisivat kaikki kehomme kemialliset reaktiot liian hitaasti, jolloin soihdut ns. sammuisivat taatusti.

Jotta entsyymitoiminta kehossamme kukoistaisi, pH-arvon, lämpötilan sekä suolapitoisuuden pitää olla kohdillaan. Jos asia ei ole näin, entsyymit passivoituvat eikä silloin kunnian kukko laula!

Yksi entsyymien päähommista kehossamme on ruuan pilkkominen - sen varmistaminen, että elimistömme saisi nauttimiemme aterioiden tärkeät ravintoaineet hyötykäyttöön. Ruoansulatusentsyymejä erittyy ruoansulatuskanavasta (mahalaukku, suolisto ja haima) ja juurikin nämä tuikitärkeät entsyymit pilkkovat ravintoa pikkuruisiksi palasiksi.

Entsyymit puuhaavat mukana myös mm. solumuodostuksessa ja ne osaltaa suojaavat elimistöä haitallisilta bakteereilta.

Vähäravinteiset ruuat, esimerkiksi niin sanotut höttöhiilarit aiheuttavat osaltaan nykyajan ihmisillä entsyymipuutoksista. Ravinneköyhä ruoka kerryttää kehoon kuona-aineita, josta saattaa seurata ylipainoa ja entsyymien häviämistä entisestään. Myös esimerkiksi stressi on vireän ja asiallisen entsyymitoiminnan vihollinen.

Entsyymipuutoksista tunnetuin lienee laktoosi-intoleranssi, jossa suolistossa olevien liian entsyymien määrä saa olon olminkaltaiseksi. Jos tietty entsyymi puuttuu kokonaan, aiheuttaa se allergisen reaktion (jolloin järkevää on karttaa ravintoa, jossa ongelmia aiheuttavaa entsyymiä on.)

Kehonsa entsyymitoimintaa voi vireyttää vaikkapa Ruohonjuuresta löytyvin apajin! Mm. tämä tuote on fiksu valinta terveytensä tueksi!

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 45 kapselia
 • EAN: 6430040900031,670480202111,67048046010,670480460108
 • Ainesosat:

  Ainesosat: Amylaasi, Proteaasi, Glukoamylaasi, Alfagalaktosidaasi, Sellulaasi, Lipaasi, Laktaasi, Betaglukanaasi, Maltaasi, Ksylanaasi, Invertaasi, Pektinaasi (+ Fytaasi), Hemisellulaasi.

  Ingredienser: Amylase, Protease, Glucoamylase, Alpha Galactosidase, Cellulase, Lipase, Lactase, Beta Glucanase, Maltase, Xylanase, Invertase, Pectinase (+ Phytase), Hemicellulase.

 • Nutrition Info:

  Ravintoaineet / kapseli:

  Amylaasi Thera-Blend™ 23.000 DU
  Proteaasi Thera-Blend™ 80.000 HUT
  Glukoamylaasi 50 AGU
  ATPro™ (ATP, Magnesiumsitraatti, Fytaasi, CoQ10) 25 mg - 300 miljoona LCU
  Alfagalaktosidaasi 450 GaIU
  Sellulaasi Thera-Blend™ 3.000 CU
  Lipaasi Thera-Blend™ 4.000 FCCFIP
  Laktaasi 900 ALU
  Betaglukanaasi 25 BGU
  Maltaasi 200 DP
  Ksylanaasi 550 XU
  Invertaasi 240 SU
  Pektinaasi (Fytaasi) 45 Endo-PGU
  Hemisellulaasi 30 HCU

  100% kasvipohjainen kapseli (selluloosavesi).


  Näringsämnen / kapsel:

  Amylase Thera-Blend™ 23.000 DU
  Protease Thera-Blend™ 80.000 HUT
  Glucoamylase 50 AGU
  ATPro™ (ATP, Magensium citrate, phytase, CoQ10) 25-300 Million LCU
  Alpha Galactosidase 450 GaIU
  Cellulase Thera-Blend™ 3.000  CU
  Lipase Thera-Blend™ 4.000 FCCFIP
  Lactase 900 ALU
  Beta Glucanase 25 BGU
  Maltase 200 DP0
  Xylanase 550 XU
  Invertase 240 SU
  Pectinase (w/ Phytase) 45 Endo-PGU
  Hemicellulase 30 HCU

  100% vegetabilisk kapsel (cellulosa, vatten).

 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Entsyymivalmisteet
 • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen