Digest clean, Triphala

120 yrttikuulaa
Digest clean, Triphala
120 yrttikuulaa

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Puhdista kroppasi entistäkin ehommaksi!

Yksityiskohdat

Huom. tämän tuotteen parasta ennen -päiväys on maaliskuun lopussa 2018.

Flow Ayurvedan Digest Clean – Triphala on valmistettu puhtaimmista ja korkealaatuisimmista amalaki-, haritaki ja bibhitaki -hedelmistä, jotka on tarkoin valikoitu, huolellisesti puhdistettu ja jauhettu. Lopuksi tiivistetty ja potensoitu hedelmämassa on pyöritelty käsityönä käteviksi annoskuuliksi

Flow Ayurveda -tuotteet on valmistettu puhtaista luonnonyrteistä ayurvedisten periaatteiden mukaisesti. Yrtit on kerätty villistä luonnosta, tai viljelty luonnonmukaisesti. Yrttien laatu tarkastetaan huolellisesti ennen valmistusprosessin aloittamista.

Tuotteet valmistetaan noudattaen tarkoin perinteistäei-teollista ayurvedistä menetelmää, pitkälti käsityönä. Tablettien yrtit puhdistetaan, lajitellaan ja aurinkokuivataan ennen valmistusta. Laadunvarmistuksen jälkeen raaka-aineet murskataan ja halutusta tuotteesta riippuen jauhetaan hienoksi tai rouhitaan sopivaksi valmistusta varten.

Tabletit tai oikeastaan ”yrttikuulat" valmistetaan massaksi siten, että niissä yhdistyy raakayrttien ja ekstraktien parhaat puolet ja niiden pitoisuus on vakioitu. Valmis yrttimassa pyöritetään pillereiksi, jotka kuivatetaan ennen pakkaamista.

Käytetyn perinteisen valmistusmenetelmän ansiosta pillereiden valmistuksessa ei tarvitse käyttää teollisia ja usein keholle haitallisia emulgointi-, pintakäsittely-, side- tai säilöntäaineita. Valmistusmenetelmästä johtuen pillereiden koko ja muoto voi hiukan vaihdella.

Tuotteiden valmistuksessa käytettävät erityismenetelmät takaavat tuotteiden korkean laadun ja tehokkaan vaikutuksen.

Flow Ayurvedan käyttämä tuotantolaitos noudattaa GMP-sertifioitua valmistusmenetelmää, ja laitoksen hygieniaprosessi on ISO 22000:2005 sertifioitu. Lisäksi laitoksen laatujärjestelmä on ISO 9001:2008 sertifioitu.

Mitä on Ayurveda?
Ayurveda on maailman vanhinta luontaislääketiedettä. Se on terveystietoa, joka on ajankohtaista juuri tämän päivän modernille ihmiselle. Ayurveda juontaa juurensa Intiaan, jossa sen tuoma terveystieto on ollut osa ihmisten päivittäistä elämää jo tuhansien vuosien ajan.

Ayurveda, jonka päämääränä on täydellinen terveys, sisältää syvällisen tiedon kehon ja mielen välisestä tasapainosta, joka on edellytys henkiseen hyvinvointiin. Ayurveda sisältää oivaltavan ravitsemusopin, maailman kehittyneimmän yrttilääkinnän järjestelmän, farmasian ja farmakologian, hoidot sekä tiedon oikeasta ja tasapainoisesta elämäntavasta.

Miksi Ayurveda on ajankohtaista juuri tänään?
Modernina aikana monet vaikeat krooniset sairaudet ovat yleistyneet huomattavasti ja tulleet yhä useampien – sekä nuorien että vanhojen ihmisten päivittäiseksi vitsaukseksi.

Moderni, kiireinen elämäntapa, stressaava työ sekä ravintoketjuun päätyneet saasteet, torjunta-ainejäämät, teollisuuskemikaalit ja kehoon kuulumattomat lisäaineet, sekä luonnoton, keinotekoisilla väri- ja aromiaineilla ryyditetty ravinneköyhä ruoka ovat altistaneet kehomme monille ennen tuntemattomille rasitteille.

Juuri tästä syystä ayurveda on ajankohtaista tänään, sillä sen vuosituhantinen viisaus johdattaa meidät kiinnittämään huomiota elämän peruskysymyksiin ja löytämään siten vastauksen tämän päivän ongelmiimme.

Ayurveda opastaa meitä kuinka keho ja mieli saadaan palautettua terveyden ja tasapainon tilaan yksinkertaisin menetelmin – tekemällä pieniä muutoksia ruokavalioomme, päivärytmiimme ja elämäntapaamme. 

Muutamien pieniltä tuntuvien muutosten vaikutus hyvinvointiimme on usein hyvin ratkaiseva. Lisäksi ayurvedan sisältämä oivaltava viisaus ruoka-aineiden vaikutukseesta kehomme sisäiseen taspainoon on suureksi avuksi saavutetun tasapainon ylläpitämisessä.

Ayurvedan menetelmä on täydellistynyt yli 5000 vuoden aikana. Se on kokonaisvaltainen. Ayurvediset valmisteet sopivat kaikille vauvasta vaariin, eivätkä tuota toksisia sivuvaikutuksia.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 120 yrttikuulaa
  • EAN: 8904105512791
  • Ainesosat: Ainesosat: Amalaki, haritaki ja bibhitaki
  • Alkuperämaa: Intia
  • Tuotetyyppi: Ayurveda
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen