Diffuusori eteerisille öljyille

Diffuusori eteerisille öljyille
39,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Näppäräkäyttöinen diffuusori avuksi eteeristen öljyjen tuoksuttamiseen

"Puhdas + diffuuseri on yksi ihanimpia hankintoja kotiin kaikkien iloksi ja hyväksi. Ensin ihastutti ihanat harmoniset valot, jotka saa halutessaan vaihtumaan automaattisesti. Diffuusorin höyry kosteuttaa huoneilmaa tehokkaasti ja helposti voi lisätä muutaman tipan jotakin ihanaa eteeristä öljyä luomaan lisää tunnelmaa. Itse ihastuin appelsiinin tuoksuun, koska se raikastaa sekä rentouttaa. Flunssaisena ehdottomasti kannattaa lisätä piparminttuöljyä diffuusorin veteen muutama tippa ja johan alkaa aukeamaan tukkoisampikin nenä! Laventelin tuoksu puolestaan rentouttaa aistit sekä mielen ja varmistaa hyvän yöunen. Itselläni on astma ja usein yskin paljon öisin. Sen jälkeen kun difuuseria aloin käyttämään, makuhuoneessa loppui yöyskiminen. Siis aivan huippulaite! Se kosteuttaa sekä myös puhdistaa huone ilmaa. Lämmin suositus!"

- Ciia

Yksityiskohdat

Arjen aromaterapiaa varsin vaivattomasti loihdit kotiisi tämän näppäräkäyttöisen diffuusorin avulla. Diffuusori toimii samalla myös ilmankostuttajana.

Tuoksua ja tunnelmaa loihdit kotiisi eteeristen öljyjen avulla! Hengitettyinä eteeriset öljyt (käytetystä öljystä riippuen) joko virkistävät tai rentouttavat - tai auttavat mieltä skarppaamaan. Eteerisiä öljyjä voi myös mitä mainioimmin käyttää puhdistamaan ilmaa.

Tämä eteeristen öljyjen tuoksuttamiseen tarkoitettu diffuusori on kaunis katsella ja sopii mainiosti myös tyylikkääksi sistustuselementiksi.

Puhdas+ Ultra Sonic Aroma diffuuseri tuottaa ultraääniaaltojen avulla hienojakoista höyryä, joka kosteuttaa ilmaa ja tekee siitä raikkaan ja hyväntuoksuisen. Kun käytät diffuuseria vain vedellä täytettynä, se kosteuttaa ilmaa ympärilläsi, mikä on hyväksi kasvoillesi, ihollesi ja hengitysteille. Kosteampi ilma sitoo pölyä ja vähentää sen leviämistä. Jos haluat voit lisätä veteen eteeristä öljyä, jolloin diffuuseri tekee huoneesta ihanantuoksuisen. Voit valita esimerkiksi rauhoittavan tai piristävän öljyn mielentilasi mukaan.

Puhdas+ Aroma Diffuuseri
• Ultrasonic – höyrystää vettä ja eteerisiä öljyä ilman palamista

• Led-valo, jossa on 7 eri väriä.
• Automaattinen sammutus kun vesi loppuu
• Ajastus 1, 3 tai 6 tuntia
• Hienojakoinen sumute

- Vetoisuus: 160 ml

Puhdas+:n diffusoreiden valmistaja ShenZhen Tyloc Technology Co., LTD on vastuullinen valmistaja sekä kansainvälisen difuusoriyhdistyksen jäsen.
Heillä on erilaisia vastuullisuus- ja laatusertifikaatteja (mm ISO9001:2015, CE-LVD, FCC, ID, ROHS) mitkä takaavat, että tehtaalla valmistetut tuotteet suoritetaan tiukasti
asiaankuuluvien kansainvälisten standardien mukaisesti, eikä niiden valmistuksessa käytetä esimerkiksi lapsityövoimaa.

Lisätiedot

  • EAN: 6430050008369,6430050008383,6430050008505
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Eteeriset öljyt