Detox with lemon -tee, 40 g

Detox with lemon -tee, 40 g
5,45 €
( 136,25 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Kiloille kyytiä ja ähkylle äkkilähtö!


"Minun suosikkituotteeni on Pukka-sarjasn sitruunainen Detox-tee, koska se maistuu herkullisen raikkaalta ja puhdistavan tehon tuntee varsin nopeasti teen siemailemisen jälkeen."

- Tiia"Tämä tuote on mun ehdoton lemppari. Lakritsainen maku yhdistettynä sitruunaan toimii loistavasti. Pistää hyvin nesteet liikenteeseen! Suosittelen!"

- Padma"Pukkan Detox tee with lemon -tee pistää aineenvaihduntaan vauhtia reippaalla otteella! Ihanan makuinen, raikkaan sitruunainen makunautinto antaa nestepöhölle kyllä kyytiä!"

-Ciia

Yksityiskohdat

Pukka-sarjan uljas uutuus, sitruunainen Detox-tee puhdistaa kroppasi entistä ehommaksi ja saa turpean olon tiehensä.

Tämä tee on hyvänmakuinen ja ainutlaatuinen sekoitus puhdistavia ja vitalisoivia yrttejä, jotka edistävät myös ruuansulatusta ja helpottavat makeanhimoa. Tämä tee todella toimii - testaa ja totea teho!

Tämän tuotteen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli (Foeniculum vulgare) poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti sekä painonpudotuksen että detox-kuurien tukena.

Kaikki tämän teen sisältämät ainesosat ovat luonnollisesti kofeiinittomia ja eettisesti tuotettuja - ja luomulaatua.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

 • EAN: 5060229012302
 • Ainesosat: Ainesosat: Anis* (16%), fenkolinsiemenet* (16%), sitruuna*(14%), korianterin siemenet*, lakritsinjuuri*, kardemumma* (8%), sitruunamyrtti*, sitruunaruoho*, sitruuna eteerinen öljy * (6%), sitruunaruoho eteerinen öljy*
  *= luomulaatua.

  Kaikki ainesosat ovat luonnollisesti kofeiinittomia ja eettisesti tuotettuja - ja luomulaatua.

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen