Detox-tee, 40 g

20 pussia
Detox-tee, 40 g
20 pussia

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Detox-tee antaa ähkylle äkkilähdön!

"Tämä on ihan omanlaisensa tee, virkistävän puhdistava, maku lakritsainen, ja mahtavaa että se ei ole ollenkaan kitkerää! Sen maku ei kärsi vaikka pussi unohtuisikin teekuppiin. Ja se todella pistää aineenvaihdunnan liikkeelle:)!!"

- Veera, Helsinki

”Keho tarvitse uudelle vuodelle puhtaan alun. Pukka-sarjan Detox-tee maistuu herkulliselta ja todella saa aikaan puhtaamman olon. Luonnollisesti makea luomutee toimii ruokailun jälkeen myös mainiona jälkiruokana!”

- Tiia

Yksityiskohdat

Ainutlaatuisen herkullinen, mukavan makoisalta maistuva, kroppaa puhdistava sekä elvyttävä teesekoitus Detox-vaikutteisia yrttejä: makeaa fenkolia ja anista, rauhoittavaa, aromikasta kardemummaa sekä ravitsevaa lakritsinjuurta. Pukka Detox-tee laittaa tehokkaan ja luonnonmukaisen stopin turpealle ololle ja pömpöttävälle massulle.

Tämän teen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena. 

Tämän kiloille kyytiä laittavan luomuteen sisältämä lakritsinjuuri vahvistaa avittaa painonhallintaa ja laittaa aineenvaihduntaan vipinää. Se lisää myös vastustuskykyä, parantaa ruuansulatusta, vaikuttaa suotuisasti ihon, nivelten ja luiden terveyteen, antaa energiaa ja tekee hyvää virtsa- ja hengitysteille. Koska tee sisältää lakritsia, kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä teen liiallista nauttimista.

Maista ja innostu itsekin!

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 850835000122
  • Ainesosat: Ainesosat: Anis* (40%), fenkoli* (20%), kardemumma* (15%), lakritsanjuuri*, korianteri*, sellerinsiemen*. *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu