Emotional detox-yrttitee , 32 g

16 teepussia
Emotional detox-yrttitee , 32 g
16 teepussia
3,99 €
( 124,69 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Mahtava makunautinto saa aistisi avautumaan!

Yksityiskohdat

Kiinanruususta, lakritsanjuuresta, piparmintusta ja mahtavimmista mausteista tehonsa ampaiseva Emotional Detpx-yrttitee saa Sinut pystymään parhaimpaasi.

Anna tunteiden tulla ja mennä - pysähdy tähän hetkeen hemmottelevan teekupillisen kera. Kaikki on hyvin - mitään hätää ei ole. Siemaise siis hurmaava mukillinen mieltä ja kehoa tasapainottavaa luomuteetä ja ota hetki aikaa itsellesi. Olet taatusti oman aikasi ansainnut.

Tämän luomuteen sisältämä lakritsinjuuri vahvistaa avittaa painonhallintaa ja laittaa aineenvaihduntaan vipinää. Se lisää myös vastustuskykyä, parantaa ruuansulatusta, vaikuttaa suotuisasti ihon, nivelten ja luiden terveyteen, antaa energiaa ja tekee hyvää virtsa- ja hengitysteille. Koska tee sisältää lakritsia, kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä teen liiallista nauttimista.

Tällä mainiolla yrttiteellä saattaa olla muitakin hyvinvointiasi avittavia vaikutuksia mutta tähän saumaan emme niistä enempää pukahtele.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 16 teepussia
  • EAN: 8717853491528
  • Ainesosat:

    Kiinanruusu* (33%), lakritsanjuuri* (24%), piparminttu* (14%), basilika*, karhunvatukan lehti*, inkivääri*, nokkonen*, mustapippuri*, kardemumma*, kaneli*, mausteneilikka*.

    * = Luomulaatua.

  • Alkuperämaa: Alankomaat
  • Tuotetyyppi: Pussitee, Pussiteet, Yrttitee, Yrttiteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen