Detox-kuuri, Vihreä tee, 250 ml

Detox-kuuri, Vihreä tee, 250 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Helppo ja tehokas valinta kehon puhdistuskuuriksi

Yksityiskohdat

Puhdista kroppasi entistä ehommaksi varsin vähällä vaivalla! 20 päivän puhdistuskuuri vaikuttaa hyvinvointiisi toden teolla.

MethodDraine Detox on terveellinen ja tasapainottava menetelmä kehonpuhdistukseen. Sarja sisältää tehokkaita ja vahvoja luomutuotteita, jotka aktivoivat aineenvaihduntasi ja siivoavat kehosi kuona-aineista.

Eritystoiminnan viisi reittiä:
o nesteenpoisto
o ruoansulatus
o suolentoiminta
o iho
o hengitys

• 20 päivän puhdistava kuuri, helppokäyttöinen ja tehokas
• Luonnollinen, terveellinen ja tasapainottava menetelmä kokonaisvaltaiseen kehon puhdistukseen
• Sopii myös kasvissyöjille
• Voikukka, vihreä tee ja koivu tukevat maksan munuaisten toimintaa
• Fenkoli tukee ruoansulatusta

Valmisteeseen ei ole lisätty sokeria, säilöntäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita.

Käyttöohje:
Ravista pulloa hyvin. Sekoita 12 ml liuosta 1,5 litraan vettä ja juo päivän aikana (tuotepaketti sisältää mittakupin).
Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa.

Huomioitavaa:
Ei suositella henkilöille, jotka ovat yliherkkiä jodille tai joilla on kilpirauhasen liikatoimintaa (persikka-sitruuna ja vadelma-karpalo). Tuotetta ei suositella salisylaattijohdannaisille herkille henkilöille (persikka-sitruuna ja vadelma-karpalo).

Väsymys, eloton iho, hidas ruoansulatus jne. ovat merkkejä siitä, että keho on ylikuormitettu kuona-aineilla. Saamme kuona-aineista ja myrkyistä 40 % hengitysilmasta. Loput tulevat mm. alkoholista, tupakasta, ruoasta ja juomista.

Testaa ja totea teho!

Tämän tuotteen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena. Vastustuskykyäkin vahvistava fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee limaneritystä ja maitorauhasten toimintaa. Fenkoli onkin tunnettu yrtti synnytyksen jälkeen ja myös kuukautisten aikana.

Tämän tuotteen sisältämä, prebioottina toimiva voikukanjuuri tukee vatsan ja suoliston hyvinvointia. Siksi voikukanjuurta onkin käytetty tukihoitona erilaisissa vatsavaivoissa.

Hyvää tekevä voikukka vaikuttaa maksaa puhdistavasti, jonka vuoksi se on suosittu detox-yrtti.

Voikukka vaikuttaa suotuisasti myös ruuansulatukseen ja muuhun vatsan toimintaan sekä virtsateiden terveyteen. Aurinkoinen voikukka saattaa myös suojella soluja hapettumisstressiltä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 541138688849,5411386888499
  • Ainesosat: Ainesosat: Tiivistetty omenamehu, Tapiokasiirappi, Vesi, Agevesiirappi, Tamarindin hedelmäliha, Luontaiset makeutusaineet, Tiivistetty mustaseljamarjamehu, Kuivauutteet; Vihreä tee (Camelia sinensis) 0,79 %, Latva-artisokka (Cynara scolymus) 0,66 %, koivu (Betula alba) 0,66 %, Mesiangervo (Spiraea ulmaria) 0,33 %, Voikukan juuri (Taraxacum officinale) 0,33 %, Fenkolinsiemen (Foeniculum vulgare) 0,33 %, Rakkolevä (Fucus vesiculosus) 0,33 %, Takiaisen juuri (Arctium lappa) 0,16 %, Keto-orvokki (Viola tricolor) 0,16 %, maltodekstriini
  • Alkuperämaa: Belgia
  • Tuotetyyppi: Detox
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen