Deodoranttivoide, mighty mint, 48 g

Deodoranttivoide, mighty mint, 48 g
15,95 €
( 332,29 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Sinun puolellasi hajuja vastaan!
“Spray dödöjen vannoutunut käyttäjäkin oli myyty tälle voidemaiselle kainalokaverille” - Hanna “Tosi pitävä, mahtavan tuoksuinen, helppo matkalle, ei ärsytä ihoa… ja plussaa metallirasiasta!” Salla/Raisio

Yksityiskohdat

Yliveto yhdistelmä, jossa sulotuoksujaan leijuttavat railakkaan raikas minttu ja voimistava rosmariini. Tämä kainalokaveri ei jätä pulaan haastavimmallakaan hetkellä!

Huikeaan suosioon kertarysäyksessä ampaiseet We Love The Planet -deodorantit ovat voidemaisia viettelyksiä, jotka pitävät pintansa niin myötä- kuin vastamäessäkin. Nämä 100 % luonnonmukaiset, uusiutuvista raaka-aineista valmistetut deodorantit ovat hellävarainen valinta sekä Sinulle että ympäristölle. Tässäpä siis ekotehokas kainalokaveri, joka tarjoaa luotettavaa suojaa, luonnollisesti!

We Love The Planet -deodorantitn eivät tuki ihohuokosia tai muutenkaan häiritse kroppasi normaalia toimintaa. Dödöistä on saatavilla viisi vallan veikeää tuoksua, jotka sopivat mitä mainioimmin sekä miehille että naisille.

Lisätiedot

 • EAN: 8719326006314
 • Ainesosat: INCI:
  Cocos Nucifera Oil *, Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starch, Cera Alba, Caprylic / Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Mentha arvensis Herb Oil, Rosmarinus officinalis Oil, Limonene **, Hypericum perforatum Flower Extract, Linalool **

  * = Luomulaatuinen ainesosa

  ** = eteerisistä öljyistä
 • Nutrition Info:

  “Spray dödöjen vannoutunut käyttäjäkin oli myyty tälle voidemaiselle kainalokaverille”- Hanna

  “Tosi pitävä, mahtavan tuoksuinen, helppo matkalle, ei ärsytä ihoa… ja plussaa metallirasiasta!” - Salla

 • Alkuperämaa: Alankomaat
 • Tuotetyyppi: Deodoranttivoiteet
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka