Salvia-minttu deodorantti, 50 ml

Salvia-minttu deodorantti, 50 ml
14,95 €
( 299,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Raikas ja reipas tuoksu.

Yksityiskohdat

Raskaankin päivän jälkeen olo ja tuoksu on vielä raikas salvian ja taikapähkinän ansiosta. Dr.Hauschkan Salvia-minttu deodorantin luonnon kasviraaka-aineet antavat varman suojan iholle.

Voidemainen koostumus on mieto ja sopii siksi herkällekin iholle. Raikas tuoksu sopii hyvin myös miehille.

Öljytön Dr. Hauschka Salvia-minttudeodorantti sisältää salviaa ja taikapähkinää, jotka ovat molemmat luonnostaan tehokkaita ja antimikrobisia raaka-aineita. Pirteän mintun ja salvian yhdistelmä tuo pitkään kestävän raikkauden tunteen.

Tämä roll-on deodorantti on erityisesti niille, jotka liikkuvat paljon ja ovat fyysisesti aktiivisia.

Rohtokasviuutteet ja aidot eteeriset öljyt suojaavat hellästi ja estävät tehokkaasti epämiellyttävää hajua aiheuttavien bakteerien syntyä.

Vegaaninen.

Treeneissä tai stressissä - ihminen hikoilee monista eri syistä. Hikoileminen on täysin luonnollinen kehon aineenvaihdunnan toiminto, mutta se voi olla joissakin tilanteissa hyvin epämiellyttävää. Dr. Hauschkan uudet deodorantit hillitsevät bakteerikasvua ja peittävät hien hajua luonnollisesti. Ne eivät kuitenkaan estä hikirauhasten toimintaa eli se tarkoittaa, että ne eivät sisällä alumiiniyhdisteitä.

. Salvia-minttu deodorantissa on geelimäinen koostumus ja se on öljytön. Tehovaikutukset pysyvät iholla pidempään kuin lyhytvaikutteiset spray-deodoranteissa ja antavat pitkäaikaisen raikkauden tunteen.

Tämä ihosi ihana ystävä on 100 % luonnonkosmetiikkaa ja se on sertifioitu NATRUE-standardin tai BDIH-merkinnän tai molempien mukaan. Ei sisällä synteettisiä väri- eikä säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikoneja tai PEG:tä. Tuote ei sisällä laisinkaan synteettisiä hajusteita. Tuotteita ei myöskään testata missään vaiheessa eläimillä. Luomulaatuiset tai biodynaamiset, reilun kaupan sertifioidut raaka-aineet takaavat mainion tehon ja mojovan laadun tuotteille. Tuotteet testataan dermatologisesti.

Lisätiedot

  • EAN: 4020829006119,4020829025370,4020829527195
  • Ainesosat: Ainesosat/ INCI:
    Water (Aqua), Alcohol, Manihot Utilissima (Tapioca) Starch, Triethyl Citrate, Glycerin, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Fragrance (Parfum)*, Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Citral*, Citronellol*, Coumarin*, Sodium Silicate, Sucrose Laurate, Algin, Citric Acid, Xanthan Gum.
    *aidoista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Roll-on deodorantit
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen