Luonnon deodorantti, roll on , 50 ml

Luonnon deodorantti, roll on , 50 ml
14,50 €
( 290,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen

Sitruksenraikas luonnondödö.

Yksityiskohdat

Luonnonmukainen ja hellävarainen, raikkaan tuoksuinen deodorantti, jonka teho perustuu antibakteerisiin kasviuutoksiin ja luonnon raaka-aineisiin, desinfioiviin, bakteereita tuhoaviin ja luonnollisen raikkauden antaviin aromaterapeuttisiin eteerisiin öljyihin sekä suomalaisiin suojaaviin kukkaterapeuttisiin uutoksiin.

Käyttöohje: Levitä deodoranttia kuivalle ja puhtaalle kainalon iholle.

Luonnon deodorantti on valmistettu 100 % luonnollisista raaka-aineista ja on vegaaninen tuote.

Tämä tuote ei sisällä antiperspirantteja, alumiinia, keinotekoisia hajusteita eikä säilöntäaineita. Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä parabeeneja.

Frantsilan luonnollisen puhtaat hygieniatuotteet tuovat yrttien voimaa hyödyntävän ihon, hiusten sekä hampaidenhoidon osaksi päivittäistä elämää. Kotimaiset luomuyrtit auttavat hiuksien, ihon ja hampaiden puhdistuksessa ja uudistumisessa. Miedot ja hellävaraiset tuoksut ja kasviperäiset aineosat hoitavat koko perheen ihoa, hiuksia ja mieltä.

 

Lisätiedot

  • EAN: 6416384140104,6416384141019
  • Ainesosat:

    Vesi, luomualkoholi, trietyyliasetaatti, kapryyli, nuolijuurijauhe, kehäkukkauute, heinäratamouute, niittyhumalauute, kamomillauute, takiaisuute, keto-orvokkiuute, greippi eteerinen öljy, palamarosa eteerinen öljy, santelipuu eteerinen öljy, teepuu eteerinen öljy, natriumkokoliglutamaatti, glyseryylikaprylaatti.

    Vatten, organisk alkohol, trietylacetat, kapryl, pilrotpulver, kalendulaxtrakt, höekstrakt, änghoppsextrakt, kamomill-extrakt, kardokstrakt, pansy-extrakt, essentiell olja av grapefrukt, eterisk olja av palamarosa, eterisk olja av sandelträ, eterisk sandelträ, teträd, natriumkokoliglutamat, glyserylkaprylat.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Roll-on deodorantit
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen