Deodorantti, coconut 60 ml, 60 ml

Deodorantti, coconut 60 ml, 60 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Korkealaatuinen ja luotettava kainalokaveri.

Yksityiskohdat

" Tämä luonnonkosmetiikkalaatuinen roll on-deodorantti todellakin toimii!

Huippulaadukkaista itseruskettavista tuotteistaan kuuluisaksi tulleen Eco by Sonya-sarjan kookosdeodorantti on miedosti tuoksuva, hellävarainen uutuus, joka sopii tehokkaaksi ja luotettavaksi kainalokaveriksi sekä miehille että naisille.

Kyseessä on korkealaatuinen, lempeästo kookokselle tuoksuva deodorantti, joka toden totta pitää kainalot kuivina ja auttaa tehokkaasti ehkäisemään hien hajua - tukkimatta kuitenkaan ihohuokosia ja häiritsemättä kehon luonnollista toimintaa.

Eco by Sonya-sarjan kookosdeodorantti antaa raikallaan raikkaan tunteen koko pitkäksikin päiväksi, luotettavasti, hellävaraisesti ja tehokkaasti!

Neutraalin tuoksunsa ja kokonaisvaltaisesti oivallisen olemuksensa ansiosta tätä deodorantti sopii niin naisille kuin miehillekin - ja myös herkkähipiäisille.

Eco by Sonyan kookosdeodorantti on 100%:sti luonnollinen ja vegaaninenkin valinta. Se sisältää mm. maissitärkkelystä, joka tunnetaan tehokkaasti kosteutta sitovana ainesosana. Tämä luonnondödö ei sisällä haitallisia ainesosia, alumiinia eikä parabeeneja.

Kookosdeodorantin käyttö:
Ravista reippaasti ennen käyttöä. Levittele sitten kuiviin, puhtaisiin kaunaloihin. Vältä kosketusta rikkoutuneeseen tai ärtyneeseen ihoon. Jos sinulla ilmenee ihoärsytystä, lopeta tuotteen käyttö. Säilytä tuotetta alle +30⁰C ja vältä tuotteen jättämistä suoraan auringonpaisteeseen.

Luomusertifioituja aineksia sisältävä deodorantti, 100%:sti luonnollinen, vegaaninen valinta. Valmistettu Australiassa vankkumattomalla ammattiataidolla, luontoa ja ihmistä kunnioittaen."

Lisätiedot

 • EAN: 2457734635,9347597000084
 • Ainesosat: "INCI:
  Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract*, Sodium Bicarbonate**, Ethanol*, Coconut Flavour**, Glycerin*, Lavender Angustifolia (Lavender) Extract*, Centaurea cyanus (Corn Flower) Extract*, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate**, Xanthan Gum**.

  * = Luomusertifioitu aineosa
  ** = Luonnollinen ainesosa"
 • Alkuperämaa: Australia
 • Tuotetyyppi: Deodoranttipuikot
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen