D-vitamiini, 150 kpl, 53 g

D-vitamiini, 150 kpl, 53 g
10,95 €
( 206,60 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon sokeriton
Tämä tehokas ja maukas D-vitamiini maistuu koko perheelle!

Yksityiskohdat

Nämä kotimaiset Bertil’s D-vitamiinipurutabletit 50 μg sisältävät D3-vitamiinia maistuvassa muodossa. Tämä appelsiinilla maustettu ja hammasystävällinen ksylitolitabletti maistuukin mainiosti koko perheelle. Miellyttävä maku kannustaa käyttämään tuotetta säännöllisesti ja edesauttaa näin D-vitamiinin riittävää saantia.

D-vitamiini on tärkeä kalsiumin imeytymiselle, eli luuston ja hampaiden hyvinvoinnille. Tämän lisäksi D-vitamiinin riittävä saanti tukee vastustuskykyä tutkitusti! D-vitamiini on meillä pohjolassa erityisen tärkeää talvella, mutta sitä kannattaa ehdottomasti käyttää koko vuoden ympäri.

Bertil’s D-vitamiinipurutabletit valmistetaan Valioravinnon tehtaalla Pietarsaaressa. Bertil’s -tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima yksittäisiä hivenaineita, vitamiineja ja eri käyttötarkoituksiin valmiiksi laadittuja yhdistelmätuotteita. Valioravinto on valmistanut XyliDee -tabletteja kolmen vuoden ajan. Nyt tuotetta on vahvistettu ja se on liitetty osaksi Bertil’s -sarjaa.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

 

Lisätiedot

  • EAN: 6416227014838
  • Ainesosat: Makeutusaine ksylitoli, täyteaine selluloosajauhe, kolekalsiferoli (6 %), emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, luontainen appelsiiniaromi. Ei sisällä gluteenia, laktoosia eikä sokeria. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: D-vitamiini
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, sokeriton