D-Pearls (D-vitamiini) 125 µg

40 kpl
D-Pearls (D-vitamiini) 125 µg
40 kpl
15,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon
Korkealaatuinen ja helposti nieltävä D-vitamiinilisä!

Yksityiskohdat

Tässäpä terveytesi tueksi pienet, helposti nieltävät kapselit, jotka sisältävät sisältävät 125 µg D3-vitamiinia kylmäpuristetussa oliiviöljyssä, josta rasvaliukoinen D-vitamiini imeytyy mitä mainioimmin. Tämä korkealaatuinen D-vitamiinivalmiste tekee hyvää mm. luille, hampaille ja lihaksille.

D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin imeytymistä ja D-vitamiini myös osallistuu solujen jakautumisprosessiin. D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jota saamme tietyistä ruuista kuten rasvaisista kaloista. Lisäksi iholla muodostuu D-vitamiinia auringon UV-säteilyn vaikutuksesta. Tieteessä D-vitamiini liitetään tärkeisiin elintoimintoihin. D-vitamiinin kaksi tärkeintä muotoa ovat D2-vitamiini (ergokalsiferoli) ja D3-vitamiini (kolekalsiferoli), joista jälkimmäinen on D-vitamiinin biologisesti aktiivinen muoto.

Pienet D-Pearls® kapselit sisältävät 125 mikrogrammaa D3-vitamiinia liuotettuna korkealaatuiseen kylmäpuristettuun oliiviöljyyn. D-Pearls-ravintolisä on mukava ja luotettava tapa varmistaa elimistön riittävä D-vitamiinin saanti, myös silloin, jos riskinä on vähäinen saanti.

D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä hampaiden ja luiden pysymistä normaalina. Lisäksi se edistää veren normaalia kalsiumtasoa sekä kalsiumin ja fosforin imeytymistä ja lihastoiminnan ylläpitämistä. D-vitamiini osallistuu elimistössä solujen jakautumisprosessiin.

Annostus:

1 kapseli päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli sisältää:

D3-vitamiinia 38 µg (760%)*

* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Valmistettu GMP-laatuvaatimusten mukaisesti. Kapselin gelatiini on halal ja kosher -sertifioitua.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 40 kpl
  • EAN: 5709976139107
  • Ainesosat: Oliiviöljy (kylmäpuristettu), kapselinkuori (liivate), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), D3-vitamiini (kolekalsiferoli), väri (rautaoksidi).
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: D-vitamiini
  • Ominaisuudet: laktoositon