Cynara - artisokkauute, 50 ml

Cynara - artisokkauute, 50 ml
13,95 €
( 279,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Tehostaa aineenvaihduntaa, tasaa kolesterolia

"Erinomainen ruoansulatusta tukeva tuote. Ruuan jälkeen 20tippaa veteen ja ähkystä ei tietoakaan!"

- Satu

Yksityiskohdat

Tuoreista latva-artisokanlehdistä valmistettu Cynara tehostaa ruoansulatusnesteiden eritystä, tasaa kolesterolia ja edistää aineenvaihduntaa hoitamalla maksaa ja tehostamalla sen toimintaa. Sopii hyvin puhdistuskuureihin. Suosittelemme lämpimästi Cynaraa käytettäväksi aterian jälkeiseen täysinäiseen, raskaaseen oloon, vatsan turvotukseen ja ilmavaivoihin.

Cynara scolymus eli latva-artisokka on syötävä kasvi, josta käytetään ruoaksi nupulla olevien kukkamykeröiden pohjat ja terälehtien alaosat. Latva-artisokkaa käytetään myös teenä ja kasviuutteena. Italialaiset ovat tehneet siitä jopa likööriä.

Yksi kasvin vaikuttavista aineista on kynariini, jota löytyy runsaasti kasvin lehdistä. Siksi Alfred Vogel käytti juuri tätä kasvinosaa omaan Cynara-uutteeseensa.

Cynarasaattaa aiheuttaa oireita joillekin mykerökukka-allergisille. Sitä ei myöskään suositella henkilöille, joilla on sappikiviä.

Cynaran annostus:
Aikuisille 10-20  tippaa veden kera 3 kertaa päivässä ruokailun jälkeen. Ruoansulatuksen tukemiseen tipat kannattaa ottaa ennen ateriaa.

ja vastustuskykyäkin vahvemmaksi.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6422100057021
  • Ainesosat: Ainesosat: Artisokanlehtiuute 100%.
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Yrttiuutteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen